ANDA SEDANG MEMBACA

12

Are you Jimmy Bullard

dingin Selasa, September 15, 2009
Jimmy Bullard waktu main dengan Fulham. Kacak dan bergaya. Tunggu sampai korang tengok Youtube nya.

Ramai tak kenal. Aku pun baru kenal. Maklumlah pemain Hull, team kacang. Siapa minat. Kalau aku kenal pun, aku tak nak ngaku, kang tak pasal2 org ingat aku true Hull pulak. Sebelum ni dia main kat tim kat kacang jugak, Wigan dan Fulham. Antara kecemerlangan dia ni, dia yang tolong Wigan jadik Champion second division 2002-2003. Kira kat almari dia ada piala jugak lah nak tayang time krismas.

Aku nak tulis pasal dia ni, bukan pasal skill dia yang hebat. Bukan juga pasal Abang Rafa nak beli dia, tapi pasal dia ni agak sesuai dengan Sokernet. Dia ni lawak giler. Kiranya, keras jugak lah perut aku tengok aksinya ni. Dapat relek2 sambil baca fitnah2 pasal Liverpool. Fitnah pasal Liverpool tak kuat la, itu la ini la. Aku bab fitnah2 ni, tak ambik port sangat, malas nak emo. Kalau nak emo pun, aku emo kat team sendirik. Emo kat Rafa, Gerard dan Lucas. Jadi, baik aku layan Jimmy Bullard, senang hati aku. Jadi mari layan.







12 Ulasan:

Tanpa Nama berkata...

mamat ni bole tahan gak lawaknya, ksian kat dia sbb injured lama sgt.. dulu ada gak ura-ura Germany nk serap dia dlm skuad kebangsaan sbb nk dia hiburkan hati pemain panas baran Jerman time tu..eg: Lehmann, Ballack.

siggplus berkata...

lawak sial mamat ni..

dia main dasyat gak..silap dia main kt team bwh2 je..kalau main kt top teams sure org nmpk la kehebatan dia

hanuman berkata...

mamat ni btol ka pemain epl?mcm badut lak..heheh...ssh nak jumpa pro yg lucu...smua wat muka serious.///

medihebat berkata...

yg clip ke-3 tu korg rasa apasal dia lompat...? bergegar-gegar perut aku tahan gelak sebab bos aku ada kt depan aku tgh bagi arahan...

hanuman berkata...

aku tak tau la..mistaken identity kot..aku rasa dia ni dlu nak jd pemain american football tapi silap g daftar di football academi

sEmut berkata...

haha. memang lawak. thanks dingin

[ a D D y h A I K A L ] berkata...

terbaek..

budak2 liverpool memang suka lawak2 camni..

Tanpa Nama berkata...

muke je nmpak cam keras, last2 bg lawak cam sungai..wakakaka

Tanpa Nama berkata...

cam raja lawak plak aku tgok...siap ngan ke sengih han lg lepas superman kat video 3 tuh...wakakaka

Tanpa Nama berkata...

hahaha lawak siot mamat ni. adeh, penat gelak.

Tanpa Nama berkata...

jimmy pnah dapat call up england ye wahai penyokong pool yang ignorant.

sori hanya tanpa nama

Tanpa Nama berkata...

"jimmy pnah dapat call up england ye wahai penyokong pool yang ignorant"

so?

bodoh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...