ANDA SEDANG MEMBACA

35

CHELSEA DIBAN FIFA

Nazri Sabtu, September 05, 2009
Video parody paling terkenal, kembali dengan isu terkini;

35 Ulasan:

mizu_sama berkata...

1st..kekkekeke

Tanpa Nama berkata...

2nd..hehe...xpe...chelsea xyah beli player xpe,kuda2tua ni kuat lg...
tp video no cam sial..hahaha

aamorzero berkata...

kuda2 tua pown kencang lg,.haha

mizu_sama berkata...

1.tahniah,bideo menarik..cm celaka...hahahaha
2.watak coach pakai spek...aisehh...teringat kat rafa...alex pun speky jugak...muakekeke
3.byk jugak saporter manure yg lalang...baru aku tau...kalo dah setan,setan jugak..lalang!!hahaha
4.petik nama2 youngster....yerpp..nia aku akui...chelsea lemah gile bab nih...x pe..masa akan bukti kn :)
5.dengan kehebatan chelsea skang,aku yakin,tindakan fifa ini sedikit sebanyak menceriakan byk pihak...sian korang :p
6.fat frank?owhh...if frank is consider fat...pipi yg kering kategori mantap la ek? :))
7.smaller than fulham?omg..nie peminat fulham ke crete?hahahahha...lawak siall
8.ermm nie hak individu...tp aku akan terus bersama chelsea.bia la ke league 2 skali pun.haha
9. finally,nice bideo...kalo aku bkn fan chelsea,dah gelak guling2 da..skang pun aku gelak..tp stakat transfer ban...x de hal lah..jgn kene deducte 30 point suddeyyy..hahahaha

anti chelsea,up to u all nk maki2...dosa tanggung sendiri..hahaha

FdausAmad berkata...

video ni gua kasik 10 tiang!!,
kelass..

j or ji berkata...

huahaha..
video ni mmg femes utk bab2 lawak serius tak ingat!
markah penuh!

Luca De Ketiak berkata...

hahaha! serius komedi!

Tanpa Nama berkata...

dont worry,we still have kalou.
hahahahaha
part tu cam siot!

hanuman berkata...

gua nangis+ketawa=mcm org gla tgk video ni...takpe2...gua masih dengan chelsea walau apa pun jadi..kata P Ramlee,"Cobaan"

*frust gak tak dpt tgk sergio kun aguero main utk chelsea..

wanntalk berkata...

ketawa guling-guling...

Tanpa Nama berkata...

aku rasa orang nama mizu sama ni marah.tapi buat buat x marah.hahahahaha

gianfranco zola berkata...

hahaha.. macam lahabau punya terjemahan tapi lawak
hahaha..

mizu_sama berkata...

hahaha...seyes beb..nie mmg for fun...d crete pun oleh fan lua...benda2 cm nie yg best dlm bola,dan bg aku,benda nie for fun..haha

Tanpa Nama berkata...

haha mizu_sama buat kelakor la. mana ada anti chelsea, theres only anti man united. coz all the clubs envy with what man united, the most succesful club in epl. theres nothing to envy with chelsea, f star star k fat frank hahaha... thats a good ones.

Tanpa Nama berkata...

hahahaha..lawak sial doe.. kah3... bgus2... peace~!!

karim berkata...

"Those plastic fans in Asia..."....hahaha...memang tepat ar kene!!!

karim berkata...

ape cite msia lwn jordan?sultan bola ade...

M-Yusof berkata...

ahahaha..lawak2..

FIRZA berkata...

woi...Chelsea Chelsea pun jadi mangsa vid ni....cilakak!.......

marshmallow pun jadi...cam chilake!

Tanpa Nama berkata...

kakakaka
mana lucius ni?
mcm lmbt plk dia nak ulas
ke dah pencen jd pengulas kt sokernet ni?
haha
jgn hrp la chelsea nak dptkan aguero
pasti mancity yg sambar
hahaha

Tanpa Nama berkata...

fan chelsea semua lalang..sama la manyur..kah3...

-the kop-

mat kelate berkata...

yeah right, there's nothing to envy abt chelsea..afterall, MU is the most successful club in epl...unfortunately for MU, the most successful british club in england and europe still belongs to LIVERPOOL..haha, MU r forever jealosus of this fact...

Tanpa Nama berkata...

never jealous la with your facts...

actually, MU's history was bigger than liverpool's!!!

who won UCL for the 1st time? - MU

who won UCL after the format change in 92 (competition is tougher) for many times? - MU twice, Liv-1 thanks to AC Milan

Who he 1st won world title? -MU twice, Liv never!!!

As statistic, (domestic, europe and world) who the largerst collector of the silverwares? MU la!!! this fact man!

Who the richest in the world? MU not the kops.. hahahaha

robb16 berkata...

sokong sebab sejarah????berbangga dengan chelsea,sejarah dalam pembikinan

iftitah berkata...

hahaha.. next thierry henry? hahahahahaha!!!

medihebat berkata...

robb16...kau berkata-kata macam philosoph...ya, lets go chelsea chelsea...biarlah chelsea jadi team RUMAH SERI KENANGAN macam Man U...tapi kena ingat...Ancelotti mmg pakar dalam menghandel pemain separuh usia nih...

GO CHELSEA...GO!!

Tanpa Nama berkata...

kepada pipy dan lucius. lama web aper ni bai.. cakap sokernet.. ni ulasan world cup qualify pun x ada... tak true lah macam ni..

gianfranco zola berkata...

tuan tanah blog ni dah balik kampung beraya ke?

mana ulasan world cup bhai?

aisshh...

Mat kelate berkata...

haha, funny la mr no name@MU fan..liverpool's history is definately bigger than that of MU n another fact is Liverpool have won more silverware than Man U..MU won UCL twice thanks to Bayern Munich and Chelsea respectively, in both games MU were outclassed..Wake up laa, everybody knows that world club championship is nothing..only a moron craves for it..Real madrid is the world's richest club, not MU..jgn syiok sendiri laa..True, MU has been more successful of late but as it stands LIVERPOOL is the BENCHMARK in ENGLISH FOOTBALL SIMPLY BECAUSE THEY REMAIN THE MOST SUCCESSFUL..MU CAN PLAY CATCH UP LAR...

Tanpa Nama berkata...

tp igt beb, kalau x sebab MU hilang sebuah team yang mantap dek kerana eksiden di munich di tahun yang lampau, LIVERPOOL x mungkin dpt isi almari diorang dgn piala piala yang fan fan mereka banggakan tu. kalau x sebab insiden tu, MU akan ada koleksi piala yang tersangat jauh lebih banyak daripada LIVERPOOL.

azhan berkata...

haha..macam-macam versi siot video hitler emo

tapi yang ni KING!...

hahahaahah

zongtwi berkata...

Pengulas sekian pun international break jugak ke? paling tidak update la sket...tanye khabar ke...ngadu sakit perut ke...

yg ade kontek dgn maradona tu pg la tanye die apsal Argentina dah sangap sangat skrg ni...baik xyah ade messi ngan Tevez...ke saje je dah malas nak main world cup? dah x fight?

alan zed berkata...

haha... terbaek..!

who the fuck is Gael kakuta ?

(aku suka ayat nie...)

maoi berkata...

apa senyap je ni? tutup je la blog ni.. soccernet hari hari ada cerita baru..

medihebat berkata...

yang paling tak tahan...makcik kat luar tu takut...tetiba ditenangkan...WE STILL HAVE KALOU...whaahahahhaaaa.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...