ANDA SEDANG MEMBACA

26

Penulis Tamu Minggu Ini

Abdul Sokernet Khamis, September 10, 2009
10 Kata-Kata Bodoh Daripada Orang Bodoh


1. Ape yang kau dapat tengok bola... Terjerit-jerit lupe diri!!!!

2. Orang menang piala dapat duit...kau tengok bola apa dapat?

3. Handsome la.... striker tu !!!

4. Baik tidur daripada berjaga tengok Champion League

5. Tak payah tengok live... tengok delay dah ler...

6. Smart la... rambut player tu..

7. Kalau hujan malam ni.... kalah la team tu....hahaha

8. Main bola ke ragbi !!!

9. Nanti aku alihkan tiang gol tu..

10. Bola sebiji mengapa rebut ramai-ramai... Bagi la sorang sebiji, tak payah nak berebut!!!


P/S : Jangan Perkecilkan Minat atau Kecenderungan Seseorang!!!!


http://meornamedepanku.blogspot.com/


*Pihak Sokernet lupa yang semalam hari rabu. Harap maaf.

26 Ulasan:

fndrocka berkata...

ada apa dengan hari rabu

Tengok.Dengar.Ikut. berkata...

point no.10 memang tak boleh blah.. haha

uncle alex berkata...

Eloklah tu. bola tu nantilah yang tolong kau nanti dalam kubur. tolong kau jawab soalan kubur. kau nak seberang titi timang bola ke nanti. cukup 10 orang ada otak macam kau, meriah neraka dengan bola.

Tanpa Nama berkata...

woi uncel alex...ko ingat peminat bola ni tak reti nak beribadat ke...tak reti nak solat ke.

ko ingat peminat bole ni 24 jam layan bole ke.

aku nak tanya apa hobi ko?

TOK BIDIN

uncle alex berkata...

membersihkan kawasan surau.

dewajiwa berkata...

pergh. cool gila site www.manchestered.com tuh Uncle. kudos.
Glory Glory MU.

ya betul.
ayat-ayat di atas memang bingit je dengar walaupun dari orang yang kita sepatutnya raspek kan?
tak minat bola pun carilah isu lain. moron.

Tanpa Nama berkata...

diorg bukan bodoh.. cuma nk sdapkan ati diorg je..
en abdul sokernet ni main bola x??

joepoyo berkata...

wah! dah mula konfrontasi. aku setuju dengan abang bedul sokernet ni walaupun ada ayat2 yang gampang. tapi lantaklah.

karim berkata...

tu bukan bedul tulis...tu meor tulis...kan ade tulih blog die tuh..

Tanpa Nama berkata...

haha.. wa bikin panas sikit je.
bukan apa joepoyo.. bowingla, klik sokernet post sama jek.

SOKERNET
"LAMAN WEB RASMI BOLA SEPAK KAMPONG" LAGI BAIK,
yelah, pos pun nk xnk je. skurang2 nya ada la 2 pos shari..

Melayu Republik berkata...

rilekla sedara2 sekalian.

sekarang baru lepas melalui minggu kelayakkan world cup.

malaysia mana layak world cup. jadi, takdak bahan nak cerita sangat.

fans dalam blog ni lebih kepada EPL je. nanti nak menjelang 12september banyak la post.

ye tak pipi?

joepoyo berkata...

apa rilek2! orang malas je rilek2 ni.

R.K berkata...

aku slalu sebut tu. yang tu. tu.

"ni main bola ke ragbi."(bile main kasar cam pig)

hah.bodoh ke?

joepoyo berkata...

ha'ah. bodoh.

iftitah berkata...

kecik nya tulisan ayat yang paling bawah sekali tu..

patut la semalam sunyi..

rafaezdasilva berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
-azura- berkata...

masing2 punye suka la..kan..kan..kan.. :)

meyour berkata...

aku hanya menyintai bolasepak....
dan tidak mengganggu ekosistem alam yang lain....

wani berkata...

tolonglah sapa-sapa tulis komen pasal apa yang john terry cakap 4 hari sebelum game malam tadi. aku dah tak larat nak tunggu. ingatkan sebelum game semalam akan ada post pasal artikel ni.

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/2623325/John-Terry-We-all-know-Eduardo-dived.html?OTC-RSS&ATTR=Football

Melayu Republik berkata...

yang pastinya. semalam semasa england membelasah croatia. semua gol dihasilkan dari pemain EPL big four.

kongratz untuk semua.

hilman.teddy berkata...

kalau gua ada bahan skit nak kongsi kat sini camne?

wan berkata...

kongsi duitla lagi baguih. nak raya ni. bahan hang bukan best pun.

mizu_sama berkata...

elok la minat bola dr minat porno

elok la bgn kul 3 pagi tgk bola dr mencuri

elok la tejerit-jerit tgk bola dr tejerit-jerit kat disko or konsert

yang aku tau,kalo time gem,aku dan kawan2 semua nya solat on time.x de delay2

aku plak tgk bola biasa diam,kadang2 je komen...dalam diam tue,elok kalo kita bezikir,dapat jugak pahala. :)

pandangan jer..

meyour berkata...

btul tu encik mizu....

ingat peminat bola ni...macam rendah jer status..

heheh....

encik mizu, mane gambar topi yang engkau janjikan...???

medihebat berkata...

"ko nak seberang titi timang bola ke nanti...?" wahahahahaaa...aku rasa macam Henry bulih buat. dalam iklan nike dia gelecek habis sume dalam rumah...tapi kat titi dia timang je la...ke seberang dah tentu tidak...al-kebawah la...

mizu_sama berkata...

meyour,curentlly bz tahap gaban nk jd batman...sabaq noh....muakekekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...