ANDA SEDANG MEMBACA

24

Di Mana Jorji Dan Nazri?

Lucius Maximus Khamis, November 19, 2009

Tiga lagu paling popular:

1) Glory, Glory Naik Lori
2) Anak Rusa Nani
3) Tanya Sama Rooney

24 Ulasan:

SFB berkata...

hebat btol daerah Manchester ni sampai pub pun nk tiru nama... power...

bungwahab berkata...

pub ni ada sense of belonging yang tinggi.bagus lucius artikel yang hebat mcm biasa.
kompelin dlm bentuk lagu..dasyat!!

Nazri berkata...

font kaler biru - ni karaoke Manchester City

FIRZA berkata...

hakhakhakhak.....rajin lu lucius....terbaek jo...!

i'msosupernotcool berkata...

haha..
nice..
duh..

azlan berkata...

aku ada gambar kedai gunting rambut arsenal. kedai tu kt bandar ipoh. depan hotel apa ntah. aku email kat ji atau pun nazri.

dewajiwa berkata...

betul tuh. Manchester City punya busuk, MU dapat nama. chait.

ada gak gambar best.
http://www.westhamblog.co.uk/images/2008/05/22/john_terry01.jpg

angeldream berkata...

aku rase makin lame makin menyampah dengan bungwahab ni . mcm bebudak pun ada peel, ape la yg tak puas hati sangat . kaw pun same kaki kompelin, tapi kompelin kaw habuk ajer. pfft

angeldream berkata...

ek eley. blog pun tade. ckp banyak si bungwahab ni. profile view pun baru seratus..

Sang Pemimpi berkata...

lek..lek..kadang2 kehadiran bungwahab di sokernet nila yg membuatkan hidup kita berwarna warni, ada variasi.Jangan kita menafikan hak bersuara mereka yg lain semata2 mereka tak sependapat dgn kita..Ayuh,kalerkan hidup kita!!

gula-gula berkata...

bo layan je die..bia die cakap ngan dinding sorg2..korg layan lagi la die melemak..xlame mamat tu..ilang la nnt..

Tabok berkata...

GRO kat sini baek ke? khakhakhakha!

Lucius Maximus berkata...

Lupa gua nak habaq mai

Kat sini rate RM30 sejam, 18 ke 22 tahun, nak lebih-lebih sendiri runding

scootrulez77 berkata...

hmm sekrang wa dah tau rahsia j or ji..muahaha

bungwahab, kat sini rupenyer ko..jom turun Manchester seperti diatas tuh...AKu tau bung dah lama x gerudi inol...Mlm ni yok! Bung tunjuk jer yg kat dlm notice board. Rega bley runding..

-Ini ke Kelab Manchester yang glory glory tuh?
Pejabat SAF kat Tingkt 2 ke?-

-Tak ku sangka Lucy berjaya jumpa 'the other side of Manchester'.Ehemmm..

Oh Me berkata...

Patutnya rumah urut yang nama Machester..(sebab player Man U pandai party kan?)

Muahaha...

bungwahab berkata...

lawak bodoh untuk org-org bodoh.

print berkata...

kau pun bodoh gak..sebab ko bace dan lihat juga turut membodohi diri sendri...hahaha bodoh punyer bungwahab

bungwahab berkata...

print....
jangan marah nanti kena jual.ni kan blog satira dan sinikal sama-sama le kita menyakat dan berseloroh.
orang kuat berkokok tu bontot dia penuh taik.ko tolong jilat kasi bersih boleh.

meyour berkata...

bungwahab, ko pun emo..kalo tak ko tak balas emo-emo.

BanDeLa berkata...

owh
ni man city nya
kaler biru jer

ada yg emo????

mizu_sama berkata...

bung emo.masjid mana jumaat nie?

-azura- berkata...

adui.. wat sakit perut aku jer...
keskeskes!

pepam berkata...

haha. mmg terasa lawak ini bodoh.
ada ka lawak yg pandai? hahaha
lawak tol lucius

R.K berkata...

betol a, sense of belonging! haha~

ala, bodoh-tak-susah-kan-orang pun apa salahnya kan?
lagi bagus dari pandai-menyusahkan-orang

^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...