ANDA SEDANG MEMBACA

11

Young Malaysian goes international (but not football)

the alpha... 'that' Rabu, November 18, 2009
Sebab dia pegi international, jadi eloklah tajuknya ditulis dalam bahasa international jugak.

Begini.

Nama dia Fahmi, budak rempit dari Banting. Bulan lepas dia bawak motor out-dated race category 125cc dekat motoGP. Jangkaan pakar dia akan jadi backmarker dan di lap sepusingan oleh frunt runner. Dari 33 on the grid, dia finish 20. Spectacular memandangkan moto dia out of date.

Now,

Weekend ni, di samping tengok pasukan bola EPL beraksi, disamping tengok team kita lawan Uzbekistan, jangan lupa doakan Fahmi yang akan berempit di Valencia dengan budak budak eropah. Kali ini, dengan proper competetive bike. Kalau dia dapat good result, ada harapan tahun depan kita ada full season contender dekat MotoGP untuk category 125cc, lalu adalah sorang lagi budak kita berkasi secara international selain ex saya, Nicol David.

Ok. Ini bukan bola.

Tapi sementara kita tunggu the day team Bola kita lawan dekat world cup, dan sambil sambil kita berkelahi team EPL mana lagi terer tu, kita bagi sikit support dekat Fahmi ni.

Ini entry list race

Ada nama Malaysia dekat sana tu. Pi tengok.

11 Ulasan:

bungwahab berkata...

dasyat budak fahmi ni.semoga dia berjaya catat sejarah dalam motogp.
selain support kita kena buat kompelin panjang2 hantar masuk suratkhabar baru dia boleh menang motogp.

i'msosupernotcool berkata...

greattt!!

R.K berkata...

dengan TEY RACING ke? ish team international.

dewajiwa berkata...

Fahmi nie yang dapat no. 23 masa MotoGP Malaysia tu kan? yang dapat no. 28 (Elly) tu apa cerita?

Redz da Tsar berkata...

Hehe.. Semoga player bola terasa segan dengan Fahmie.. Bile la diorang nak lawan Brazil dalam world cup atau United dalam Champs World Cup

Sang Pemimpi berkata...

xde pun nama fahmi.nama khairudin mohamad ade la..

mAxx berkata...

dak banting? aku dak banting

ask berkata...

stylo!

bb berkata...

Dreamer. Mat salleh punya sistem dia letak surname depan, first name belakang. Sampai sekarang diorang tak gedit kita tak guna sistem tu. Mohd. Fahmi Khairuddin.

amANI berkata...

Sape pon takde membuat ulasan kelayakan World Cup pagi tadi?

Arshavin, Shevchenko, Robbie Keane, Amr Zaki semua pakat book Air Asia Free Seat hari ini untuk pergi berkelah dan makan kek cawan musim panas nanti.

nabil berkata...

fahmi gp mesia 20 la..elly 16

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...