ANDA SEDANG MEMBACA

18

RESPECT THE DON IS SO PASSE


Sebenarnya saya malas nak berphotoshop dengan gambar respect the don. Sesiapa yang rajin bolehlah buat.

Sebaliknya saya ingin berkongsi gambar, yang saya kira sudah kalian tengok di facebook, tapi atas permintaan saudara Pipiyapong, saya tunaikan di sini;

Terima kasih.

18 Ulasan:

phakdee berkata...

baik jual cepat.. nanti berhabuk.. haha

MaOi berkata...

hahaha..

sufianahmad86 berkata...

bersih dan chantek lagi robok tuh..
pandai wenger jaga...

Karipap Sardin berkata...

Hahaha..xleh blahh

am3r berkata...

wakkakakakaka

dzul hafixi berkata...

team kitorang mmang pembersih..

deusXmachina® berkata...

tak nak beli la
team sayur punya
hahahahahahahah

Shankly berkata...

aduh .. hina dan dina lagi mengharukan ..
tak per .. byk pewter jual kat petaling street
kat kedai ah cong ada gak .. beli jer yg package punya RM10 satu ..

tak pun pinjam trophy² liverpool..
alah namapun king of cups the great liverpool
kan byk trophy ..
oh yah ..14/02 compom kena kaw kaw oleh liverpool

isk isk isk .. kasihan sunggguh dia pg dptkan ubat ..

Point of View berkata...

Masalahnya Arsenal nak ke trofi Liverpool yang dah berhabuk, bersawang, ada taik lipas, taik cicak, dah tak berkilauan, calar balar dan ada crack?

Shankly berkata...

hahahahaha ... bai .. trophy liverpool ada macik cleaner yg jaga .. tiap² hari di polish .. semakin hari semakin antik, semakin valuable ..
trophy bukan nya dibagi oleh YB or D.O ..
trophy baik punya cilok ..

j or ji berkata...

markah penuh!

gascoigne berkata...

Arshavin tu kalau dengan Liverpool, beriya score...4 bijiklah sebijiklah....tapi kalau dengan Man U, tersasarlah. Terpeleotlah, terjatuhlah.....kena bayar ke oi?!

MaOi berkata...

sbb liverpool kelab biasa2.. tu yg arshavin bole score..

amANI berkata...

Season belum habis lagi kan?

rilek2 sudah.

mizu_sama berkata...

day since..

Arsenal won a trophy: 1,718
Liverpool won a trophy: 1,269

lebih kurang jer berhabuk almari 2 kelab nie

NikLas berkata...

Sjak EPL diperkenalkan.. hanya 4 team je yg pnah menjadi juara, man u, Arsenal, chelsea, Blackburn.
ni ke big Four??

i'msosupernotcool berkata...

ye niklas..
tu la big four sebenornye..

talkIZcheap! berkata...

hohohoho!! Arsenal fan, cepat2 bid... bleh beli player baru, kui3...

Staff dibayar paling mahal kt Liverpool agaknyer makcik cleaner tu r kot... ye r, bkn senang nk bagi kilat trofi2 lama tu kan... nampak cam baru, tu pasal player die malas nk menang, pasal terasa baru jer lepas menang trofi kot?? Baik sack jer makcik cleaner dgn Tom dan Hicks tu...wuhaha!!

Patut r glazer byk utang... buat bayr arse-shavin' rupenyer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...