ANDA SEDANG MEMBACA

32

Iklan Terkini ASTRO B.YOND Leaked

Tengok jangan tak tengok

Aku ada member kerja advert company. Dia forward kat aku print advert terkini Astor B.yond. Since ini Sokernet aku share yang ESPN HD aje la. Yang lain ada kat blog satu lagi.

arse arse butthurt

32 Ulasan:

deus X machina berkata...

kah kah kah

iampali berkata...

ish3..

Raiden berkata...

fuhh..sakit tu doww..

siries ngilu..

Si Sepakan Maut berkata...

zzzzzzzzzzzzzz

henrymevez berkata...

Kalau pelepah dibawah jatuh, pelepah diatas jangan ketawa.
Hari ini hari orang, esok lusa hari kita pula...

Peace!

mambangmabuk berkata...

posmot vs cesi td game bola ke tinju..??

burpp..!!!!

FdausAmad berkata...

Bro lu buat apa ni,

Ini entry ke apa benda ni.

Alke berkata...

beb, ini gambar 18sg, bebudak gang bas sekolah arsenal tak leh tengok..seram tak bley tidur malam nanti.

I Am Legend berkata...

ada jugak orang yang tak paham subliminal message dalam entry ni...

entry ni terlalu tinggi essence-nya @ orang yang tak paham agak terhad pemikiran dia?

Jarr berkata...

adess...aku ngilu jap tgk HD nehh..eh bulan depan dah start bayar kan byond...tamatlah sudah free aku selama 3 bulan..demn.

FdausAmad berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
al-rashid berkata...

cayalah obefiend~!!

Shankly berkata...

1 - gmbr tu fake. Klu cam tu sure eduardo jd mcm van basten - injured n retire.

2 - Player hebat mcm Eduardo should be join kelab hebat mcm Liverpool !! ,
main dgn arsenal-kelab academy , treatment pun standard hospital gomen di malaysia.

Oh Me berkata...

kan ke bagus kalau kaki Park yang kena patah tu...


YNWA!

Joe berkata...

kenapa mintak kaki Park je, mintak la kaki semua player MU dgn Sir Alex skali....

mungkin dgn cara itu akhirnya Liverpool boleh menang liga. Who knows?

Holden Caulfield berkata...

@joe

sebab tu arne riise saja je sepak bola kat kaki alan smith sampai berbulan2 injured..ingat tak?

woi,nak main wrestling,patah2kan tulang orang,lawan ngan shawn michaels la..undertaker ke..apara liverpool..takde semangat kebolaan langsung.

SFB berkata...

aku rasa gambar tu btol. aku penah tgk dlm emel, mmg patah style mcm tu (patah 2 tempat) sbb tu kecoh dulu pasal tackle tu. giler punye patah. mmg ajaib la dia bleh main balik skarang ni.

Faiz Tapit berkata...

tu ferguson sepak kaki benitez la

teared berkata...

@shankly.. ko nyer komen No2 tu x leh thn. Aku rs lawak paling terdesak 2010. Kene byk membaca lg ni & lupakan jap sejarah k. Update sket minda tu.

Player hebat mcm Eduardo should be join kelab hebat mcm Liverpool !! HEBAT KER???? Academy club pun still leh bg saingan dowh.

pepam berkata...

should join je. celah mane datang word 'be' lak ni.

Jarr berkata...

@Holden Caulfield

hihi...bro,riise rembat bola leret tgh best peberet dia.alan smith cuma nak tahan jer,kena ujung kaki,patah ankle terus.kalau dia tak tahan kang, goal.ehhe :D

talkIZcheap! berkata...

riise sepak bola sampai patah kaki Smith utk menang Liga?? Menang ke??

"kan bagus kalau kaki Park kena camtu" - dgn Park pon takut ker?? huhu...

Jarr berkata...

sapa ckp riise sepak bola sampai patah kaki smith sebab menang nak liga neh..lu ckp kat gua bro,meh sini gua seligi.

gua lama tak tgk dingin kat sini, mesti dia tgh sebok kat pesta buku...singgah jap la balik kang.

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

"ada jugak orang yang tak paham subliminal message dalam entry ni...
entry ni terlalu tinggi essence-nya @ orang yang tak paham agak terhad pemikiran dia? "

Seriously dude (Ob and Legend) can the both of you explain the REAL message it try to convey?
I can't still grab what is the real message behind that ad ... You can call me ignorant or stupid, but to tell you the truth, what is there to convey by showing others' suffering?

Personally, i do not think that it is appropriate to manipulate the suffering of others as a medium to convey a subliminal message. I am not questioning your right of expression, but its more about respect.

Thank You.

Faiz Tapit berkata...

bla.. bla.. bla...

Raiden berkata...

nie lagi horror..

http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/00354/david_busst_manutd__354272a.jpg

Joe berkata...

Bila Park score, Liverpool mungkin dah mula perasan langit tu tinggi ke rendah (kecuali Shankly)

MaOi berkata...

shankly : kelab hebat macam Liverpool? dulu ye la hebat.. sekrang lebih menjurus jadi kelab biasa-biasa..

aishah aurelia berkata...

talkizcheap?
ada sesiapa kata riise rembat ke arah alan smith utk menang liga ke?
saya rasa tak ada..
jangan sampai buat fitnah hanya sebab emosional je bang..
dan seingat saya la, itu game fa cup bang..
seingat saya la, malas saya nak check fact.
kalau salah tolong betul kan..

Goonersville berkata...

the only way to stop eduardo...

MuKaHaNTu berkata...

@raiden
Ni lagi horror: tgk menggelupur mcm ayam kena sembelih.
18 TAHUN KE BAWAH JGN KLIK

Aizat.h berkata...

pelik ada yang boleh tak pasti gambar Eduardo tu betul atau fake. kejadian tu memang berlaku la, kaki Eduardo memang jadi macam tu. Dia pengsan serta merta selepas tu. Diorang ni tak tengok bola ke? ke kuat sembang je..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...