ANDA SEDANG MEMBACA

18

90 Minit

Jorji Rabu, Mei 05, 2010
Abdul Arsene, Abdul Benitez, Abdul Ancelotti

Mana boleh tahan, tiap tahun jadi bahan!

L O S E R

19?

18 Ulasan:

Jarr berkata...

the last one to mcm bertafakur nak menghadapi kekecewaan je bro :p

loser sepatutnya kena letak kat 2nd spot and 3rd..sebab big 4 berentap utk title, Liverpool kan season ni dah kelab kebanyakkan hehehehehe..tu pasal tempat ke-6 jer...wheeeeeeee

Muhamad A Halim berkata...

19?

Lucius Maximus berkata...

Itulah gua pun muyskil, takde pun nombor 19 kat jersi budak-budak Red Devils tu. Jorji rabun kot?

Sang Karipap berkata...

Gambar first a little bit suspicious..gamba tangan kat bahu Abdul Wenger tu semacam jek. hehe

AiSy_NaDiAz berkata...

apa mksd 19 ??

dewajiwa berkata...

juara EPL kali ke-19

Jarr berkata...

AiSy_NaDiAz - maksudnye season depan player man u semua umur 19.

dewajiwa berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Nazri berkata...

hahaha, j or ji buat pembakaran last minit.

my-telco berkata...

first time sy comment pasal ulasan yg ni baekkkkkkkkk...

Farid Fernandez berkata...

tangan kat tengah2 2 sape punya???


abdul ferguson

E berkata...

aku dah googled dah.. byk aku tgok gambar2 mesra wenger ngan ferguson. pahut lengan, peluk pinggang... ish ish ish

aimantakkisahpon berkata...

nice one jorji, biaq la team biru seronok sat. bunyik macam yakin ja depa boleh makan wigan, apa2 pun kita tunggu kejutan ahad ni...

fan liverpool dah la sedih team main cam haprak tahun ni, sekali manyoo menang liga plak, sure jadi luka disapu garam ni bak kata jannah.

Kay berkata...

@jarr
ke-7 (TUJUH) lebih tepat dan padat

kareem berkata...

bole lak ko mainkan nama abdul...

talkIZcheap! berkata...

19!

TAHIR berkata...

HELLO..NAK TANYA SKIT..MUSIM DEPAN MAN U TUKAR PENAJA?...

yui berkata...

kesian
post ini bhanyalah sebagai mengubat kelukaan manu fans ...........

yang bakal kempunan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...