ANDA SEDANG MEMBACA

21

Blue Is The Colour (Double Is The Title)

Lucius Maximus Ahad, Mei 16, 2010


Okay, musim bolasepak England sudah tamat. Sebenarnya dari tahun lepas lagi aku dah tahu musim ni konfom double punya! Hehe!

Eh apa cerita Thomas Cup?

21 Ulasan:

meyour berkata...

Lepas ni aku approach Wings wat theme songs baru untuk Chelsea

"BIRU mata merahku"

bobo berkata...

Chelsea mmg tip top season nie.....tp game tdi cme menang 1-0 je....penalti dua2 x score. Pe pun Pompey main dgn baek. Season dpn dah xde dah kt premier league. Pasni x sbr nk lyn World Cup plak. Kt table sebelah ni xde sape vote utk France dgn Italy.

Jiraya berkata...

walau pun miss bnyk kena palang, sepak bola hura-hara tak ke mana.yg pnting free kick drogba memang terbaik.makin tua makin mantop....tahniah kepada chelsea

i'msosupernotcool berkata...

haha.. chelsea mmg kuat la season nih.. tabik2..

talkIZcheap! berkata...

aku tengok game Kelantan je tadi.. LIVE, tapi kena balik bila hujan...

*Thomas Cup tu apa?? (me in denial...)

FS berkata...

terimalah hakikat bahawa chelsea adalah team english paling unggul bagi musim ini.harap maklum.

hanuman berkata...

kelate mng,chelsea mng,..terbaek..

Cycroc® berkata...

Ehem2. Sebenarnya den nak bagi tau. Dari tahun lepas den rasa Malaysia x layak pegi final Piala Thomas.

Raiden berkata...

Chelsea lawan tiang gol kot..aku tak nampak pon pemain Posemut dalam match nie..Huhu..

kareem berkata...

apahal post match pendek gila nih??

Grey.Gory berkata...

Ok, seriusli. Poll sebelah ni, apasal tade Liverpool? Aku nak vote sape untuk World Cup ni?

iKHwAn berkata...

smue dh di landa demam world cup dah.. final fa, final europe league n champion league mcm dh x excited nk tgk.. harap2 lah negara2 world cup yg bertanding akan dpt tunjukkan mutu permainan yg berkualiti tinggi yg boleh menarik golongan yg x minat bola akan terpukau dan seterusnya dpt bersama2 memeriahkan blog sokernet ni pd masa2 akan dtg..

Raiden berkata...

betul tu Ikhwan, aku start usha bolasepak Eropah pon lepas kenal WC 1998..sebelum tu terperap ngan kancah bolasepak tempatan, walaupun tak sama level, tapi tetap lagi meriah dari sekarang..masih ingat bagaimana aku mula2 mengenali Batistuta sebagai pemain faveret aku dulu..Harap2 WC kali nie akan menampilkan aura yang sama, di seluruh DUNIA!!

Raiden berkata...

takde wat artikel final result liga len ke?? takkan nak harap lucy lagi kot?? Baik suruh Bart, gaji bute aku tgok, huhu..aku rase sume dah konpom..

EPL - Chelsea
La Liga - Barca
Serie A - Inter
Bundes - Bayern
Ligue 1 - Marseille
Eredivisie - FC Twente

yang lain, tambah sendiri..sila2..

Pet Shop Boys berkata...

Tahniah Chelsea....aku pun turut kecewa bila Boeteng gagal score penalti tu.

Seumur hidup dia pasti merana sebab tak berjaya memperdaya Cech hehe...my sympathy.

Shankly berkata...

siankan chelsea ..:((

juara Fa cup ..
tapi senyap jer..
tak havoc , tak heboh.
ohh.. maybe ssb wcup.
kt paper pun jadi "news kecik" jer..

Raiden berkata...

pe la shankly, kurang2 ad news, dari Libepul takde langsung benda nak cerita..takkan nak citer Rafa merungut lagi berulang kali?? lol..

apai berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
apai berkata...

chelsea double champion 09/10

Jarr berkata...

ballack out for world cup...

elmaaniq berkata...

http://www.liverpooldailypost.co.uk/everton-fc/everton-fc-news/2010/05/10/new-siamese-stadium-plan-for-liverpool-and-everton-football-clubs-unveiled-92534-26411613/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...