ANDA SEDANG MEMBACA

29

VAMOS

Nazri Jumaat, Mei 21, 2010

Tiga hero saya;




Jadi sudah terang lagi bersuluh kem mana saya berpihak kan?

Dan secara tradisinya, kem di atas selalu juga ada konflik dengan kem ENGLAND di mana Sokernet mempunyai peminat tegarnya yakni JORJI dan PIPIYAPONG.

Selamat datang Piala Dunia.


29 Ulasan:

E berkata...

people! mari ke kem lucius maximus! GERMANY! *_*

Farid Fernandez berkata...

KEM ALGERIA SAPE PLAK????

Pet Shop Boys berkata...

ces third! kalau tak rekord aku hattrick first!!

E berkata...

algeria bukan favourite.. ada ke follower?

Jarr berkata...

aku kem Dingin, aku tunggu Dingin je ni...

E berkata...

hahaha dah perasan.. Nazri dah tukar label 'argentina' kpd 'argentina tanah asal lisa...'

kira lisa jadi maskot argentina..

germany ada sarah brandner

talkIZcheap! berkata...

Aku biasanya Argie jgk, tapi tahun ni nak tukar angin skit...

support South Korea truly Asian!!

*dah tunggu Malaysia, lama sangat la pulak... TT

SAUJANA HIJAU berkata...

ade sape2 tau gabriel batistuta watpe skarang??

Holden Caulfield berkata...

canggeehhhh!nazri..gua bersama-sama lu..
argentiniosss!!los amigos!

Holden Caulfield berkata...

Mario Kempes macho kah kah kah!Rock kapak..

ayobkelubi berkata...

adijaya -- percaya nau ngan sokernet ni. keh keh keh..

Jerman?. Mmg seringkali dilabel sebagai pasukan yang lambat panas tiap kali WORLD CUP tapi mmg takkan panas pun.

Itali?. Suruh Cannavaro bawak-bawak gie gereja lah.jadi tok siak sudah.

Belanda?. Polisi anak-anak ikan yang diterapkan dalam kem ini akan menjadi mangsa untuk jerung-jerung besar.

Sepanyol?. Selagi XAVI tak cedera, selagi IKER tak main pompuan bersepah-sepah, selagi PUYOL tak kena hepatatis B, selagi VILLA tak seronok sangat nak pergi BARCA. Bolehlah menang!.

Teka mana satu yang aku sokong?. Keh keh keh.

free berkata...

yeah kamon argentina mai feveret tim!

afterc berkata...

yeahh..argentina. harap maradona boleh buat sesuatu utk mantapkan lagi pasukan argentina

E berkata...

oh tadi tu ozil @_@

-crEEpy- berkata...

yaa
kamon argentina
taun ni nak kena lagi ngan england

Pipiyapong berkata...

sempena world cup ni panggil gua pipistuta

Aqram berkata...

bersama memartabatkan argentina bersama.

perang falklands dalam kenangan.
hand of god jadi igauan.


oi england. pegi mampos!

Holden Caulfield berkata...

pipistuta!
kah kah kah!

Wan Perlis berkata...

viva spain

fikiranlicin berkata...

kem Italy sapa? Gua in team Italy.. Forza Azzuri...

iftitah berkata...

aihh.. mana camp netherlands ni.

BanDeLa berkata...

owh kita team sama...:D

Besi Karat berkata...

iftitah - sini sini kem belanda!Hail Oranje!hehe

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

sape penulis utk kem oranje??? gua truely oranje leeuwen... go nederland...

Toto Schillaci berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
afterc berkata...

pipistuta? pipis tu bukan maksudnya kencing ke? kah kah kah...

The Charlatans KL berkata...

gua sokong argentina tapi decision maradona ketepikan pablo aimar & cambiasso tak masuk akal la. zanetti pun die tak amik adoi keputusan yg super bodoh.

patut nye skuad 2006 jose pekerman dah boleh menang world cup, kalah nasib je sama jerman.

henrymevez berkata...

Huru hara team nih...boleh berkira2 utk bercuti musim panas lebih awal....kekeke

caklempong berkata...

abg nazri, please ckp kat messi jgn bercakap..ask him to play only football and dont talk boleh?he's ruining the beauty of his football by talking useless thing..time kasih abg nazri=)
p/s: note gune "abg" bia mata nazri tgk komen aku cepat ckit..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...