ANDA SEDANG MEMBACA

18

Mamma Mia!

Lucius Maximus Jumaat, Jun 25, 2010
Arrivederci!

18 Ulasan:

[ a D D y h A I K A L ] berkata...

caya..

-azura- berkata...

ayaks! *_*

Nerzhul berkata...

tata!

Jarr berkata...

mcm ni ke lu layan sekutu lu Fuhrer?ni yg gua kecik ati ni..

Ahmad Syazwan berkata...

adess

Syahriman berkata...

arrivederci

jayB berkata...

bak kata maradona: piala dunia milik pasukan sedang meningkat, bukan juara bertahan..

meyour berkata...

"si yo fuera maradona"

Sang Karipap berkata...

Sape yg undi italy kat poll sebelah tu...?

Sudah dijangka dari awal lagi..New Zealand pun number 3 gruping. Unbeaten tu!!

Forza Italia? Sila bakulsampahkan kata2 itu..hahahaha

pakkordi berkata...

2 down, 3 to go.

ayobkelubi berkata...

pak kordi..3 to go tu siapa?

spain
portugal
brazil
ker?

janggout berkata...

kecik je terjojolnya

kelopakdamai berkata...

NEXT: Italy vs France @ Johannesburg Airport, World Cup 2010.
Amacam?? Sapa nak pi tgk??

Pet Shop Boys berkata...

Tapi aku respek Canavarro sebagai captain...

sebelum game ,dia peluk teammate dia, cium pipi-pipi mereka, gigit bahu mereka....

dan bila salah seorang dari mereka menangis teresak-esak, Canavarro datang dengan cool dan meletakkan mereka di Shouldernya untuk cry on..walau dia sendiri menahan sebaknya....

Gerrard boleh buat camtu kat Rooney bila kalah pada German nanti?

CM berkata...

aku yg undi itali
so what?
i know they're on the decline,
tapi ttp support jgk.
that's true supporter

kareem berkata...

ade aku kesah ko undi itali?ade aku kesah ko true tak true??kehkehkeh...lepas ni xde layan world cup dah brader...italy dah out!!hahaha

talkIZcheap! berkata...

sang karipap yang tanya [sape vote Italy], kareem plak yg emo... wakakak!! :p

CM berkata...

gay partners kot
sentap
org layan bola
bukan layan telor
bodo pnye kareem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...