ANDA SEDANG MEMBACA

11

'Gegaran' Piala Dunia

Abdul Sokernet Khamis, Julai 01, 2010

Cara paling efektif dalam menangani masalah Vuvuzela di stadium. Yes!


Gambar close up,
Henset sedang 'bergegar' dan 'bergetar'...
+
+
Lu orang nampak ke tidak henset yang gua cakap ni?

11 Ulasan:

meor-name-depan-ku berkata...

hahaha....macam gampang!!!

si pitong berkata...

mana henset??mana??mana??

Jarr berkata...

aku kalau gini, aku pakai hands free jer..senang buat kerja.

Hambali ® berkata...

kalaulah aku hanset itu

Jarri berkata...

ni lagi gambar awek tu.

http://www.boston.com/bigpicture/2010/06/halfway_in_-_2010_world_cup.html#photo18

MaOi berkata...

wakaka.. gua ada gambar yg clear sikit kalau lu org tak nampak handset tu..

Nerzhul berkata...

oh eh nampak nampak. dah lama baru nampak. hahaha

HafizChan berkata...

Untung jadi henset. Ahaha

a8jnme berkata...

x lama kluar buku auto biography : Aku Sebutir Henset Requelme..

Sang Karipap berkata...

@a8jnme:

Agak2 ramai tak nak beli buku tu? Hahaha

Spinach berkata...

kalu lah dia cakap "... awak tolong jawab call saya ni.." huh.. huhuhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...