ANDA SEDANG MEMBACA

23

Masukan Jumaat.- Royvolution pada hari Jumaat. satu Wacana.

*Masukan = entry

Pagi tadi Liverpool dah menang perlawanan kompetatif pertamnya musim ini lawan Robot dari macedonia. Oleh kerana lawan team yang pelik, Pakcik Roy turunkan 2nd team je pun.

Yang skor pulak, Ngog. Apa? Ngog dah skor? Ya, Ngog dah skor. Bukan satu tetapi dua. Bayangkanlah, kalau Ngog pun dah boleh skor. Hmmm...

Bercakap berkenaan Royvalution ini, ia sebenarnya lebih tepat dan hampir kepada ayat aslinya revolution berbanding dengan Rafalution. Dahulu guna rafalution tak berapa nak revolusi pasal ayat tak berapa nak betul. kali ini, dah agak betul dah bunyinya.

Apatah lagi dan guna Standard Charted. Walaupun orang cakap riba, Standard Charted pun ada Standard Charted Islamik tau. Jadi bolehlah buka akaun Islamik kat Standard Charted.

Aku malas nak carik gambar2 pagi2 Jumaat ni. Korang bayangkan sendiriklah Liverpool tengah julang piala liga, FA, Carling dan Liga Eropah.

Bab wacana pulak, aku memang dah niat nak guna perkataan tu. Aku tengok sekarang budak2 sastera suka betul guna perkataan 'wacana'. Tapi sampai kesudah aku tau nak letak 'wacana' tu kat mana dalam masukan (entri) aku ni.

YNWA

23 Ulasan:

Shankly berkata...

terbaek dr ladang :))

Jarr berkata...

StanChart Islamic arms namanya StanChart Saadiq.

Sangat berlandaskan shariah dan guideline yg dibenarkan.harap harap liverpool amik serious pasal ni dan perform sampai abis musim...amin.

islamic nye aku pepagi...

adek dah besar berkata...

islamic islamic jugak

apa gila wacana nie....
haisyh...!!!

reemza berkata...

haha..br mng dh trus nk byg mng sume cup season nie..hahahaha..Loser

frwls berkata...

aku dah nampak Liverpool juara Champions League tahun depan. tahun ni Europa League dulu.

EPL nak menang ke tak tahun ni ek?

hoorayyyy!!

Farid MOFASAD berkata...

bersedia untuk bersorak!

Pet Shop Boys berkata...

Fan Man U jgn pakai baju Red Devil solat Jumaat hari ni ye...mufti tak bagi.

Pakai baju Standard Chartered takpe...

[ a D D y h A I K A L ] berkata...

MISI KUTUK MENGUTUK BERMULA..
TERPAKSA LAK WA BERSENGKOKOL NGAN PET SHOP BOYS..

PET SHOP BOYS WA NAK SALAM NGAN LU NI BOLEH TAK?

Pet Shop Boys berkata...

hahaha U so funny Haikallllllllll

nak salam ke nak Shalom?

saat omar berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
saat omar berkata...

Aku rasa mufti tu supporter Liverpool ah....

pembaris berkata...

harap2 lucas kekal sebagai captain 2nd team.kalau dia nak jadi captain 1st team boleh haru biru ni.

i'msosupernotcool berkata...

ah ye..
royvolution ke x tu kita tggu smp abes season la..

Zinedine Zaiddin berkata...

Dengan bajet sejemput..sama2 kita tunggu mampu tak Roy Hodgson bawak Liverpool ke arah kegemilangan diorang.

Tapi macam biasa, aku gelak kaw2 tang label..konfiden giler Liverpool menang semua piala..hahaha

am3r berkata...

kalau ngog ganding ngn torres, pergh!!! ahahah

abeih berkata...

mcm season2 sebelum2 ni je bunyinya....huhu

Apit berkata...

klaw formation mantop, ak rasa liverpool mmg A..ak men fm pkai lineup liverpool season lpas pun relex ja mng EPL...apa ada hal!hehe

talkIZcheap! berkata...

memang takyah carik gambar la, Dingin... kena bayangkan aje la... dah 20 tahun duk terbayang, tahun ni pon ada harapan akan hanya terbayang jugak...

kalo nk gambar jgk, mntak Obe Kedaifoto kan satu... :p

talkIZcheap! berkata...

aku pakai France siap menang werl Kap lagi... lawan England plak tu final....

henrymevez berkata...

Ni team robot Red Ribbon okay...lawan energy infiniti punya, tp still ngog + lucas boleh belasah, klu kapitan gerard ada aku rasa kena 10-0...

YNWA!

P.O.N.G berkata...

dengo citer imam muda Muhammad Asyraf Mohamad Ridzuan pun sokong liverpul bila dah baca entri nih.
"Saya dah tak buleh sokong Pompey dah sebab depa dah tak dak kat liga premier" ujar beliau dalam loghat utara pekat...
Berbeza dengan Hizbur Rahman...beliau masih tetap utuh dengan menyokong Perak Jenderata.

rakankongsi berkata...

testing testing 123..

pembaris berkata...

liverpool tanak beli Tshabalala kah?Babel tak cukup menghiburkan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...