ANDA SEDANG MEMBACA

52

Soalan UPSR 2010 (Ujian Penilaian Sokernet Rendah)

dingin Jumaat, September 24, 2010
Jawab soalan di bawah. Borang OMR boleh didapati di koperasi sekolah.

1. Dalam perlawanan Piala Carling menentang Newcastle pada 22 September 2010, Chelsea adalah kelab yang:

A: Terklasemen.

B: Klasemen.

C: Tumbukan padu ke udara

D: Ternewcastle


  1. Pemain ini menjaringkan dua gol pada perlawanan 22 September 2010. Siapakah nama pemain ini.

A: Anelka.

B: Drogba.

C: Petr Cech

D: Peter Kenyon


3. Di manakah perlawanan bola sepak antara Newcastle dan Chelsea pada 22 September 2010?

A: Emirates Stadium.

B: Theartre of Illusion.

C: Stadium Paroi

D: Padang MPK (Majlis Perbandaran Klang)


4. Dalam pertandingan Piala Eropah, Chelsea sudah menang sebanyak:

A: 5 kali.

B: 9 Kali

C: 1 kali

D: 2 kali.


Selamat menjawab soalan UPSR dan selamat berjaya.


Jawapan akan diberikan pada Kelas Futsal Sokernet bersama dengan Cikgu Pipiyapong,




52 Ulasan:

ehsansniper berkata...

1st! faking nye question..kah kah kah

Bert berkata...

kehkehkeh...soalan essay x de ke?

MOFASAD berkata...

ahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahaha

Syakir berkata...

jawapan sume haram..

--------------------------------

http://amirul-syakir95.blogspot.com/
http://gamerszchowz.blogspot.com/
http://akupencintabolamalaysia.blogspot.com/

talkIZcheap! berkata...

wey!! Nak kasik orang fail ke apa??!

-aku yg serius-

dewajiwa berkata...

woof woorf!

julu berkata...

huahua..
ancelotti kata carling cup bkan keutamaan..
alasannn..

pndx86 berkata...

totally unfucking!kahkahkah

Diaz berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
zan berkata...

Weh..padang MPK tu tempat anak hindu je main kat situ..pasal sebelah padang tu kuil. Kasi la up sket..stadium kota raja ke..hahahaha

chesterchaz berkata...

gilossss

Zinedine Zaiddin berkata...

Ini mcm punya soalan fail la saya cikgu...huhuhuhuhu

iKHwAn berkata...

wakakakaakk... selamat ari raye lah dingin..

biz berkata...

manure bangga sgt menang besar stkt lawan ngn Scunthorpe..
1st time menang besar kot..
HAHAHAHAA

kulu izwan berkata...

manuk2.. kakakaka

r.k berkata...

keh keh ,
.kite try bagi Pasukan anda bermain dengan pasukan dalam EPL,
.Bermain dengan kebanyakannya pemain muda
.Bermain 30 minit akhir dengan 10 pemain tanpa kad merah

rasa-rasa boleh tak buat comeback dari 1-3 ke 3-3 semasa bermain tak cukup orang itu ?
keh keh keh.

nasz playersz berkata...

r.k = buat la kambek camne sekalipon yg kalah tetap kalah. pullsetop. lalalala

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

woof! woof!

mentega gumuk bolat berkata...

-Jahanam nyer entry.. hahahaha

Lann Shaukani berkata...

susahnya soalan ni.

DIYSAR berkata...

apa pnya soalan laaa nie

jamsarisabian berkata...

please lucy..pleeeeeaaaasssssseeeeeee..buat counter entry menusuk jiwa untuk pengulas di atas..haha..

[ a D D y h A I K A L ] berkata...

haha..
tiadakah fan2 chelsea mampu counter seperti fan2 liverpool..

go dingin..

wa pelik nape plak ada yang kutuk man u kat sini..
cuba larikan topik ke?

Jiraya berkata...

seperti club yg lain, chelsea hanya menurunkan pasukan kedua. pasukan muda yg penuh dgn anak-anak muda yg kurang berpengalaman.bagi lah chance kat diaorang.menang kalah, adat permainan.gain experience from games more valuable rather than sit on the bench.
laporan dari rumah terbuka anelka.

aranhellstorm berkata...

fail la gua macam ni...kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah !!!!

Diego Amani berkata...

Jawapan No 1.

E. Ter'sula' oleh Ameobi

(Borang OMR dah habis la! Ramai sangat beli)

ayobkelubi berkata...

Patutlah semalam masa LIVERPOOL kena, takde langsung kem CHELSEA yang menyalak sama!. hahahahahhaha.

dingin

tambah satu lagi jawapan

"Eleh, sekurang-kurangnya kalah dengan kelab Liga Perdana".

konpom tu jawapan diaorang!.

Alke berkata...

Dingin, lu salah hantar set soalan..ini set soalan ke 8.Lu memang kami fail ke? Soalan no. 4 cam gampang...hahahahaha

abeih berkata...

jarang-jarang.

meor-name-depan-ku berkata...

mengapa engkau tidak sembahyang...........

Pet Shop Boys berkata...

Kalau camnilah soalan UPSR, gua nak dapat 5A dah...cam Pipi dulu

hantuLongkang berkata...

soalan no.4 tu, bole termasuk yang HAMPIR2, SIPI2, BUCU2 je nak menang tak? miahaha

oni berkata...

tumbukan padu ke udara dan balik kuang 3 kali khas buat abg dingin di atas aksi menganjing terbaik bulan ini!

ann berkata...

suka. suma soalan kena org btul² bijak baru leh jawab.
cayalah~

frwls berkata...

dah bertahun duit masuk oi..ratus juta tuuuuuu

eskaypiboys berkata...

susahnyer soalan ni..
kekekeke

alan zed berkata...

hahaha. steady cikgu!

r.k berkata...

nasz : kalau kalah tetep kalah , pe gune kite semue dok sembang bole .

kalah, so kalah ? thats it ? keh keh keh
so kalau meneng pun kene duduk diam juge ke brader ? keh keh ..

ini gem bole brader , bukan gem masak-masak .. keh keh keh .

talkIZcheap! berkata...

korang ni, serius sangat lah!

-aku yg serius-

ijan berkata...

hahaa....
padan muke cesi...
ak suke tgk libepul ngan cesi kne kutok..
hak3

incik neng berkata...

memang entry berbentuk demit
kertas OMR mane? haha

superbmadlin berkata...

demm it,,, susah betol soalan ni. aku tak jumpa jawapan yang pasti.

Mukmin Selamat berkata...

soalan nombor empat tu sampai terpakse mintak tolong lebai google.

Shankly berkata...

tentatif utk esok .
jgn lupa solat magrib berjemaah kat surau dtg awal . jam 7pm lagi baek.
lepas tu sambung isya or tgk buletin utama - latest news kes arwah susilawati ataupn perkembangan antarabangsa.
and then singgah jap rumah kwn kwn (open house)
kul 10 mlm baru lepak mappley tgk game paling thriller Roy vs Sunderland ( prediction 5 - 0 - Uncle Roy Bouncing back !!)
p/s game kul 7 abaikan.
hahaha

Syafiq berkata...

soalan no 2 mmgg tbaek..
wth..haha

i'msosupernotcool berkata...

@ayobkelubi:

mentang-mentang la chelsea je jumpe kelab liga perdana.

woof woof!!

i'msosupernotcool berkata...

tambah sikit,

yang team pra-sejarah tu gua xley cakap ape dah.

woof woof!!

kuzer berkata...

2 piala da terlepas tuk celshit..huahua

Mr.Nepsy berkata...

kehkeh...pipi gak kool menang derby

fahim berkata...

tumpas nampaknya disitu

jamsarisabian berkata...

aku rase game yang patut terabai atau diabaikan secare sukerela tu sepatutnya game yang pukul 10 tu..team ape name tu jumpe sunderland..x silap game bola pantai tu..ape kelas..hahahhaa..

Shankly berkata...

jam..
itu bukan sekolah or collage nak berkelas kelas..
itu game of the week .. so x payah nak berkelas kelas.. wakakakaka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...