ANDA SEDANG MEMBACA

15

Korban Dubuk Liar - Klasemen terakhir 2010.

j or ji Isnin, November 22, 2010 , , ,


"Tak dapek!" kata Rudeboy.

'Kalah tapi masih klasemen' nampaknya telah menjadi motto mingguan penyokong Chelsea. Konsep motto seperti 'tak menang cup takpa, janji menang dengan Manchester United' ini adalah pertahanan terakhir yang akan lenyap menjelang Boxing Day, atau lebih buruk, seawal minggu depan.

Motto yang bakal direhatkan, sama seperti pertahanan terakhir mereka John 'slip' Terry.

Berkongsi 28 mata tetapi Klasemen kerana perbezaan gol dengan Manchester United, Chelsea dikalahkan oleh kehebatan Ben Foster, bekas pemain Manchester United dan juga kerana Dubuk Liar yang sedikit cemas, dengan kehadiran semula Rudeboy ke pentas EPL. hmmmm...?

Kalah kepada Liverpool (ughh!), Sunderland dan Birmingham, Chelsea akan berdepan dengan Newcastle United pada ahad depan. Kalau ikut sejarah Lee Bowyer, Chelsea mungkin terpaksa mengubah motto mereka kepada;

"Kalah dan tiada lagi klasemen" bermula ahad depan.

Sementara itu, Manchester United terus unggul dengan rekod tanpa kalah mereka. Chikanos Chicharito sangre por sangre vatos locos masuk dan membuat head diving cantik menewaskan penjaga gol Wigan dan Pat si mulut Perancis, juga menanduk cantik untuk menang 2-0.

Kembalinya Rudeboy Rooney disambut berbagai reaksi dari penyokong setan merah. Namun keseluruhannya memaafkan dan menerima semula Rudeboy. Ketika Rudeboy melompat tinggi menanduk hantaran Rafael dan hampir menewaskan penjaga gawang Wigan, seluruh Old Trafford bangun dan mahu orgasm bersama, tetapi sayang, tandukan itu berjaya ditepis keluar oleh Ali Al Habsi.

Antara yang sudah melompat untuk melakukan tumbukan padu keudara ketika itu ialah Obe. Itulah yang dikatakan 'dalam hati ada setan'.



15 Ulasan:

Rudy ZAin berkata...

haha obe2
mmg terbaek

kite tgk boxing day ni macam mane nnt

kareem berkata...

Dalam hati ada setan? Ada benar...ngahaha

mentega gumuk bolat berkata...

apa ada hal

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

haha.. ayat last cam celake!

zX berkata...

obe woit ... takan nak sokong fulham lagi .. smlm dah kena titik ngan man citeh .. balik le kepangkal jalan haha

hellghast berkata...

Man Lu dah mcm pasukan bola China menang dengan 9 Player hahaha!!!

Awang Joe berkata...

bila laa setan merah nk kaloh? x sabar nk tgk muka fergie jd merah...hehe...

y.a.n.a berkata...

haih...
susah nak jwb soklan awak tu awang...
bila yer....

takkan kot..
:p

Ikhwan berkata...

Obe melakukan skill yang sama seperti rudeboy,tumbukan padu ke udara smbil memakai jersi Fulham United semasa menonton match Manchester United dengan harapan Manchester United memenangi perlawanan menentang Wigan sementara menunggu game Fulham United esok hari....





WHAT THE FUCK THAT I"VE WROTE JUST NOW???

Aixat berkata...

last week kite da nmpk sebab Man U jual welbeck...this week kite nmpk sbb musabab Man U jual Foster kt Birmingham lak..hahahahah

r.k berkata...

aixat , hemm .. kan . cis .

Mr. Schomey™ berkata...

Aixat: terbaikkk. keh3.

mmg mantap la obe. dalam hati ada setan. jgn malu2.

keli berkata...

Mmg konspirasi setan merah yg terancang....nape bley x perasan nih...credit to aixat yg wat pndedahan eksklusif nih....
Tp aku tgk mamat nme obertan tu btol lar org ckp cam Squidward dlm citer spongebob tuh....
Sorg shrek sorg lg squidward....byk tol watak kartun kt MU nih.....kaka...

amirul berkata...

eh..ble plak man u jual welbeck? bukan welbeck loan je ke kat sunderland tuh?

talkIZcheap! berkata...

Welbeck mmg loan, Man Utd byk kartun... satu lagi jenis klasemen ialah kartun, tapi klasemen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...