ANDA SEDANG MEMBACA

39

Rudeboy Outta Jail!

j or ji Khamis, November 25, 2010 ,
Rooneyyyyyy!!!!!....

GBP200,000.oo per week celebration and send United THROO!

39 Ulasan:

Abershavin berkata...

klasemen
kehkehkeh

sastraboy berkata...

hek eleh..

bolehlah..mng penalti.

bikin malu saja.

bgi aku lagi bagus kalah.

haha.

Jarr berkata...

masalah kebuntuan goal rooney salah mak dia sebenarnye.tak bedung budak shrek masa kecik..tu yg pengkor je tendang bola...nasib baik penalti masuk...takkan nak jadi macam Bale, lari bawak bola berdesup, tapi tendang penalti gaya "casual".hoh

Riderz berkata...

hek elehh.. penel je pun...

j or ji berkata...

hek eleh.. :P

zX berkata...

menang penalti pun org pertikai .. naseb la jadi penyokong setan merah hahaha

hellghast berkata...

Menang penalti ke?huhuhu...

Ahmad Hamidi berkata...

lepas ni suruh diorang haramkan penalty la. hahah

ayobkelubi berkata...

bak kata kawan gua raja a/l perumal

1 gol ker,3 gol ker,10 gol ker bro, janji menang!.

eh, apasal lak aku gie sokong jorji ni?. hahahahahahhaa.

makanbola berkata...

laaaa...penaltyyyyyyyyy
roney score penalty riuh sekampung..kahkahkah

Hannibal King berkata...

lagi bagus mcm arsenal. kalah terus. buat malu je menang dgn penalti. kan?

j or ji berkata...

penalti adalah sebahagian dari permainan dan ianya adalah gol yang sah.

hek elehh.. :P

hellghast berkata...

aku tak tahan stail dia celebrate tuh...mcm berjaya capai sasaran 40 juta tuh!!! mengalahkan menang UCL hehehe...

Faiz Tapit berkata...

mamposlah... jnji menang

j or ji berkata...

dia celebrate gol ke 2 musim ni dan juga gaji 200K seminggu.

sekali celebrate tu yg agak 'wild' sikit.

[ a D D y h A I K A L ] berkata...

mamat ni eh yang amek penalti..

owh..
x tgk la..
seronok tdo malam tadi..

Otakku Otaku berkata...

wayne roo-who?

iampali berkata...

celaka betul. sape letak kelab sandarkan pada kenangan champion epl season 2098-2099. by that time kelab tu dah kena delete dari muka bumi dah.

Aizuddin Hanis berkata...

dalam bola sepak ni...xkrelah gol bp skalipun...10-9 pun...y score gol 9 2 ttp kalah...mng ttp mng..wlaupun penalti...

Aizuddin Hanis berkata...

dalam bola sepak ni...xkrelah gol bp skalipun...10-9 pun...y score gol 9 2 ttp kalah...mng ttp mng..wlaupun penalti...

lucyal berkata...

eh bape bijik dah rooney score?..power ke shrek tu?

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

sape tak puas hati boleh buat petisyen mintak FIFA haramkan penalti. dasar tak reti tengok bola!

kahkahkah!

keli berkata...

Lee Chong Wei pon bley amk penalty weyyyy.......kakaka....

kareem berkata...

mana y.a.n.a ni??

sastraboy berkata...

dah macam ayam.

ceh!

Remy Maximus berkata...

ala korang sume mmg jeles.lalala.

keli berkata...

Justin Bieber po bley amk penalty smbl nyanyi....kakaka...Rooney kne byr smpi 200,000 per week utk penalty....

y.a.n.a berkata...

someone is looking for me..sorry lambat arini...busy busy..

hoi, riuh sokernet MU mng sbb penalti je?

ada aku kesah? yg penting 3 mata. pergi M la mng nasib ke, mng penalti ke..

kalau dah tak suka tu, mng 10-0 pun nak pertikaikan jgk...

~teremo tiba-tiba~

y.a.n.a berkata...

lupa nak ckp hi kat kareem...haha..

:)

afterc berkata...

kelab yg hebat memang sentiasa dicemburui kawan dan lawan..kehkehkeh..

hellghast berkata...

opss anda silap afterc bukan kelab hebat,tapi kelab popular seronok dimenganjingkan hahaha!!!

ijan berkata...

hellgast

liverpool sgt popular

talkIZcheap! berkata...

aku rase penalti tu soft r, dan agaknya agak tak patut jgk penalti tu, tapi, bak kata orang, orang berbudi, kita berbahasa, ref dah bagi, kita skor penalti... haha

Tapi, "lagi baik kalah"? Ko ingat ni Arsenal ke, beb??

mentega gumuk bolat berkata...

Rudeboy Outta Jail!????

kah kah kah...
penalti ja pun...igtkan rude mcm best ja

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

mereka yg kecewa dengan kekalahan la yg paling banyak mempertikaikan cara kemenangan pasukan UNBEATABLE! jeles ke~~

hasrul berkata...

23 game tanpa kalah.. ape ade hal..

Nik Saiful Anuar berkata...

maybe ni gol terakhir rooney sblm berpindah, kehkehkeh

amirul berkata...

at least man u da layak gi round 16..
daripada team arsenal tuh..nak gi round 16 pon tcungap lagi..buat malu ngan jiran cap ayam je..depa lagi hebat sebab layak dulu..hahahahah

bLaCx3n berkata...

rooney score...
mu mng..
arsenal klh..
tutup cte...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...