ANDA SEDANG MEMBACA

18

Seekor Meerkat Dan Seekor Hamster Sudah Bersuara

Lucius Maximus Rabu, Disember 15, 2010 , ,



"Manchester United lebih beruntung dari kami selama pertandingan, tetapi kami tidak boleh membuat sesuatu yang khusus berhampiran tujuan mereka. Kalau bukan untuk bouncing beruntung di akhir babak pertama, kami akan pergi di di 0-0 dan babak kedua akan lebih mudah"
Andrei 'Meerkat' Arshavin


"Saya mempersiapkan diri untuk hukuman Rooney sebelum perlawanan saya benar-benar. Memutuskan untuk cuba untuk menunda dia, menunjukkan kepadanya kehadiran saya dan berharap untuk yang terbaik. Mungkin kehadiran saya menempatkan dia mati dan membuatnya kehilangan itu. Ini jelas pertarungan mental antara kiper dan striker, pertempuran psikologi, jadi saya cuba dia dan berdiri off-line saya untuk selama mungkin, sampai wasit menempatkan saya di garis lalu aku membuat diriku besar dan ia rindukan"
Wojciech 'Hamster' Susah-nak-eja

18 Ulasan:

zX berkata...

penangan google translate ke ape neh .. haram jadah ayat dia haha ..

ijan berkata...

huh x jadi sokong cesi mggu ni

asyrafNAKjadiLEBIHbaik berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Nik Saiful Anuar berkata...

mak ai....artikel dr sepakbolanet lg ke nih, haha

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

lucy kalo macam ni hari2 boleh cepat tua la.. berkerut2 dahi nak paham..
haha..

anerp berkata...

bouncing pe jadahnye. memang jisung header terbaik kot. precise!

zul efron berkata...

nasib gua belajar sma.

Streetwizer berkata...

pnuh alasan kalau klh...=.=

Abershavin berkata...

kompem google translate

Otakku Otaku berkata...

catatan ini telah dibuang oleh pengarang.

Merrul berkata...

when russian speak malay..

keli berkata...

lalalalala.........
(nk pnohkn ruangan komen jer....x phm)

iKHwAn berkata...

mcm x best lah plak entry lucius kali ni..

uncle fly berkata...

wakakakakak

apapunyabahasaniiiiiiiiii

Pet Shop Boys berkata...

Setuju dgn Ikhwan....kenapa Lucy nak condem Arsenal plak? dia pun Man U cam Pipi gak ke?

sapikmon berkata...

hehe mggu nie duk menganjing arsenal hehe walau hnye kalah 1-0 hehe...

berbanding hnye 2 posting ketika Mu kene ketuk ngan West Ham 4-0 hehe

talkIZcheap! berkata...

Lucius 'Artikel' Susah-nak-baca

Triplei berkata...

translate elok sikit bro.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...