ANDA SEDANG MEMBACA

25

Pemain Terbaru England Untuk Six Nations

Lucius Maximus Isnin, Februari 21, 2011 , , ,



Ashley Cole (janda kepada Cheryl Cole)

25 Ulasan:

j or ji berkata...

Chelsea dan penalti...bagai john terry dan skandal.

encik azuwan berkata...

chelsea bangku penalti.

adek dah besar berkata...

kah kah kah.

kenapa lambat keluar entri ni bang?

lama dah saya tunggu.

keh keh keh

p/s: entry piala FA (malaysia) jangan lupa tulis. Pahang menang dengan Sabahawk! kikiki

Emoon Zulhilmi berkata...

penalti yang menyentuh perasaan

Lucius Maximus berkata...

Entri EPL ni aku dah tahu dah trick dia.

Letak gambar sekeping, ayat sebaris sudah. Komen tetap mencanak.

Emoon Zulhilmi berkata...

tu yang rizal hashim marah tu

Ejoi berkata...

Bro, dari tulis pasal EPL dan FA Inggeris, baik kau tulis pasal Razali Umar Kandasamy yang sudah bikin appearance untuk The Yobs...

Lagipun entri gambar sekeping dengan ayat sebaris ni trademark Pipi...

Hizwan Nizam berkata...

kesian.
tapi aku tetap nak gelak.
haha.

GGMU !

cecx berkata...

minggu ni semua player pakai no.3 x masuk tndang panalti,a.cole,baines,norfadly alias..keh3

Fahmi Ismail berkata...

Ok la sikit dia ambik penalti daripada Evra..cuma sepakan padu sangat sampai ke langit ja

FeRoZ SuLaiMaN berkata...

bleh lawan den carter nih...kah kah kah..melangit!!!

"Letak gambar sekeping, ayat sebaris sudah. Komen tetap mencanak."

tu untuk pemuja pipiyapong...hahaha

Jang berkata...

lawa cole amik. lagi lawa dari jonny wilkinson

α.φ.a.k. berkata...

kah kah..kemasukan ni mmg conversion paling hebat, ditambah pulak ada new england kicker no 10 ni. mesti dpt 7pts punye, dan sudah pasti beliau mampu mengembalikan zaman johnny wilkinson dulu.. definitely a 3 pointers for sure!

english roses for life!

kah kah

LS berkata...

kehkehkeh. muka xleh blah

I Am Legend berkata...

feroz sulaiman, 'gambar sekeping ayat sebaris' tu apply kat hampir semua enti pasal epl atau bola orang putih.

http://sokernet.blogspot.com/2011/02/pembawa-badi.html

oleh si lucy cecah 118 comments gak

kesimpulannya, entri pasal team epl tak perlu panjang-panjang, sebaris dengan sekepin gambar

menunjukkan betapa taksubnya kiat dengan epl

Ejoi berkata...

Info lebih berguna untuk dikongsi bersama dari terus bersembnag pasal liga bola yang jauh beribu batu yang tak ambil kisah pun tentang kita:

Mesej dari Mohd Azrul (Capo SSU) yang diterima pagi tadi (21 February at 10:50)

"salam dan slamat pagi..aku nak mohon sapa2 yg ada masa dan bakat untuk mendesign..sila buat 1 design mafla...kita akan mengeluarkan mafla silvermania sendiri...klu berjalan lancar..bulan 4 nie mafla silver state ultras akan dikeluarkan...tarikh tutup design akan berakhir 24 feb nie....mohon kerjasama semua.

kateria pada mafla:-
1.mesti ada perkataan silvermania
2.loga ssu
3.perak fa

mari buat design
sapa yang buat paling cantik akan dapat mafla 1 secara percuma..
-capo- "

Sesiapa yang berminat boleh hantarkan hasil kreativiti korang ke FB Silver State Ultras!

Ape tunggu lagi Yob?!

Streetwizer berkata...

ingatkan shrek aja yang bangku penalti..

Kurast berkata...

sian joe cole..
sian chelsea..
padan muke toress..

Streetwizer berkata...

joe cole?joe cole in liverpool
that's nigga iz ashley cole(chelsea)...

sila google brader kurast...

LollyHatesMe™ berkata...

kalau main ragbi dh skor tu...

kalau la kan..kalau

Yana berkata...

hahaha..sorry bro..itu la akibatnye kalu post mengikut perasaan..tq streetwizer atas pembetulan..

tapi betul..sian pada ASHLEY COLE

shazni berkata...

johnny heitinga x sengaja langgar bahu ashley cole....tu yg melambung tu....

keli berkata...

Player england mmg x reti amik penalti....jd gua x brpe heran pon...

pokde berkata...

asshole cole..wtf che!!!

Pet Shop Boys berkata...

Roman taknak tukar Ancelloti dgn Rafa Benitez ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...