ANDA SEDANG MEMBACA

10

Bila Pengulas Lain Menyepi... Part 2


Pengulas Sokernet yang lain diam bukan kerana mereka malas.

Mereka diam bukan kerana Arsenal asyik kalah, dan Liverpool menang game last aritu serta Kelantan pasukan bolasepak paling power di Malaysia. Ada sebab musabab yang lebih besar.

Selepas Futsal Sokernet 2011, selepas membuka syarikat menyewa gelanggang futsal, mereka menerobos lagi satu bidang perniagaan baru. Bidang yang dijangka menjadi pemacu utama pada ekonomi negara suatu masa kelak.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Burger Rokes

Hari ini pembukaan rasmi gerai burger paling burger yakni gerai BURGER ROKES. Bertempat di depan Restoran Shanie, no 20, Jalan Wangsa Delima 11, D'Wangsalink, Wangsa Maju, 53300 Kuala Lumpur. Depan Wangsa Walk, sederet dengan restoran mamak NZ, lepas tu CIMB bank, lepas tu kedai pengantin, lepas tu, ha, gerai burger ROKES. Kita ada resepi rahsia yakni burger kerbau.

Datang jangan tak datang!

10 Ulasan:

LoStGuErReRoZzZ... berkata...

Firstbook... keh keh keh...

aSr1 berkata...

2nd..haha

Nik Saiful Anuar berkata...

ni dkt je ngan campus gua, nnt nk singgah wayang, gua jenguk2 la Burger Rokes ni

makanbola berkata...

PEH..pakai daging ramlee rm3.80 dpt 6ketul...tomato tu pun mcm beli kat k4 wangsa maju tu,beli sikit2,mahal tu...salad tu pun beli kat supermarket,mahal gak...ke brg kat pic ni display je,kakaka

Hazard Ali berkata...

Makanan letak atas lantai camtu je. Mak gua marah siot nengok ni. Hahaha tabik sokernet!~

Streetwizer berkata...

skali burger daaa...

mizu_sama berkata...

bege kebau special 1!!

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

BURGER ROKES.

ROKES jika dieja secara terbalik = SEKOR (Score).

Maka terbuktilah entri tentang BURGER ROKES ini sesuai untuk blog Sokernet.

PA - Alang-alang daging kerbau, baik cari daging Seladang.

meen berkata...

berger kerbau telor cheese double, satu. ada delivery tak.

Mohd Asnawi berkata...

mak oi pakai salad mahal, tomato plak tomato organik lucious, mahal2 bahan2 nye, ni mesti mayo lady's choice, sos kimball, telur saiz D....ooopsss saiz AA, mmg burger berkualiti ni, huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...