ANDA SEDANG MEMBACA

24

Men United - Bahagian Kedua

Obefiend Weiland Isnin, Jun 20, 2011 , ,
Inilah Bromance Sebenar


24 Ulasan:

pizli berkata...

Hahaha..

Adam Afiq Masyhura berkata...

2nd.hahahha,kontroversi ni.!!!

top_ace7 berkata...

You never ever carry another bro behind your back, unless you're in the battlefield #BroCodeMelayu

LS berkata...

HAAHAAHAA cam haram

AH7 berkata...

5

rashideeshukri berkata...

aku dah kata dah, player England ni ada morality issues.

gua tunggu gambar Rooney piggyback Giggs pulak.

missnadira berkata...

kenapalaaa si rooney tu sangat huduh..

Joe, tulunglah cari org yg rupa orang skit kalau nak main carry2 pun.

And seluar bunga2?

image ini sgt disturbing..=.=

Nabil Hussein berkata...

kacak jugak Joe Hart tidak berbaju.

fap.fap.fap

skystrike berkata...

joe hart nie gay ke hape???

Awang Joe berkata...

joe hart ni tgk gaya mcm mesti spesis2 yg kekurangan kasih sayang abang abang...

peace289 berkata...

yang nie klakor..haha

nyzm berkata...

mengedik lak rooney ni kahkahkah

Santo berkata...

ape nak jadi player2 england ni..dh la satu season main same2..lepas habis season pun nak main same2 jugak? gile loser..

hellghast berkata...

Gua tak tau nak kata ape dah,nampak sangat Rooney ni kurang kasih sayang,tapi body Joe Hart lagi mantap dari Rooney yang penuh bulu...owh gua lupe,dia kan jelmaan Shrek! hahaha!!!

Hazard Ali berkata...

Tah.. aku pun tatau nak komen apa. Joe Hart ni sosial tul.. Shrek pun dia redah...

cantona79 berkata...

yang tersirat sari gambar - City masih di bawah United

dut berkata...

tits...more tits

muhamad imran berkata...

nipple rooney kiut

kareem berkata...

amacam wilshere?ade bran ke ni?


http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2006742/Arsenals-Jack-Wilshere-holiday-pregnant-girlfriend.html

dut berkata...

sokernet,y u no update?

dut berkata...

sokernet,y u no update???

dut berkata...

sokernet,y u no update???

kareem berkata...

sokernet dh bungkus daa...Rokes lagi best dah...

Tengku Sidek berkata...

BUNGKUS? tak syok la mcm ni..tengoh cuti sem ni kot..tu yg tak post baru..ahaks..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...