ANDA SEDANG MEMBACA

31

Rogol - 18SX

Lucius Maximus Rabu, Julai 20, 2011 , ,





Aku harap tahun depan Pak Alex bawa Menyu datang Malaysia. Kalau tidak makin banyak makhluk spesis bangang macam ni yang masuk stadium pakai jersi Menyu. Nasib baik setakat kes Liverpool dan Chelsea yang buat kerja bangang ini lelaki, jadi tak ada hal main buka baju. Kalau perempuan macam Adinda Anna Liyana yang buat nanti, siapa pula nak bertanggungjawab? Jorji?

31 Ulasan:

LS berkata...

FAIL!

Yozad berkata...

bangang.. bangang..

aQi + GenGkey berkata...

motif..???
tunjukkan kebodohan diri sendiri..
hahaha..:D

pizli berkata...

Attention Seeker..

ijan de bunks berkata...

phaillllll!!!

aRief berkata...

budak tu xde tenet kat umah.
dia xtau haram pakai baju menyu.

Ajeossi berkata...

salah padang bro! #LOL

mr dimaz berkata...

mencari publisiti murahan..
**itulah fan cap ayam

Syzzwn R berkata...

bukak bukak haha

ayobkelubi berkata...

dah tau mmg org benci dengan man utd.gagah perkasa pakai juga kenapa?. nak harap rio ferdinand tweet ckp ko legend jugak ker?. ptuihhhh!.

Streetwizer berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Streetwizer berkata...

sah mmg bangang...nak mengharap tweet dari another Menyu players? go eat shit!

iR berkata...

pe bising2 ni haa...(ayat ahmad nisfu)

rashideeshukri berkata...

sekali buat nampak macam legend walaupun bangang. dua kali buat benda yang sama memang bangang berganda-ganda la.

ingat Rooney amik port ke pasal benda-benda ni? tiap-tiap kali komen benda yang sama letih bang oi.

alien berkata...

betul tu
org cakap kalau sekali buat tu tak sengaja
kalau dah dua kali cari penyakit

hantuLongkang berkata...

budak2 baru naik..
dia rasa dia buat benda betul sekarang, dia akan rasa dia bangang buat macam tu dalam masa 4 tahun akan datang...

mangifera berkata...

bodoh sombong. bodoh takleh diajar, sombong takleh diikut.

kueh bakar berkata...

'lu byar baju ni budak...2 kali ganda..kalau tak dengan seluar2 lu gua cabut'

hahaha

derp derp berkata...

yang fan chelsea ni lagi bangang melayan budak bangang nak tarik perhatian...

budak ni bangang.. fan chelsea bangang bodoh tuli

amexhazwan berkata...

"This is our season!" - ABU

RABUN berkata...

perabih duit semata mata untuk jadi setan..bodoh sungguh!

Tengku Sidek berkata...

berani + legend TAPI bangang! setan is always setan..hahaha

nasz playersz berkata...

adinda anna liyana gak naek nama..haha

adinda anna liyana berkata...

assalamualaikum...

luci, i takde usik u pun, dah kenapa petik nama i ni? nak kena ni...

i tak pernah pergi pun stadium tgk mana2 team epl lawan...tak baik tau petik2 cmni..

Özgür Çek berkata...

'Nasib baik setakat kes Liverpool dan Chelsea yang buat kerja bangang ini lelaki,'
ayat ni kata fan MU yg bangang ke? fan LIV and CHE yg bangang?

asrap virtuoso berkata...

nih yg rasa nak buat kempen suruh adinda anna liyana gi stadium esok pakai baju man utd nih...

keli berkata...

Cehhh ade lagi..entahla fan MU ni. Betol gak la MUFC kene datang malaysia gak tahon ni kalo tak beruk2 ni tak reti nak buat keje lain.
Kalo nak jadi legend buat benda lain. Tapi kalo pompuan yang buat kompem legend. Kaah kaaah kaah. Ade bran ladies?

muhamad imran berkata...

video takde ke?

Hakim berkata...

Kalau die pakai jersi Milwall mesti fans Chelsea Malaysia x ambik pot.lol

nyzm berkata...

gay syial!

Ajiz Nasution berkata...

benda bodoh ni trending skrg.. sekor beruk dah kena itu hari, tetiba muncul pulak lagi sekor beruk mengikut.. Pengikut pasukan setan ni memang perangai pelik-pelik lah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...