ANDA SEDANG MEMBACA

8

Selamat Hari Kejadian, Zola!

Lucius Maximus Selasa, Julai 05, 2011 , ,



Gianfranco Zola
5 Julai 1966
Order of the British Empire (OBE), Ordine al merito della Repubblica Italiana (OMRI)
Chelsea 1996 - 2003 (229 appearances, 59 goals)



*pesanan Zola kepada semua peminat bolasepak - "Jangan tertinggal cap anda di jamban"

8 Ulasan:

mooie berkata...

selamat hari jadi zola. Lu sgt legend. hebat dari torres lagi. haha

Nik Saiful Anuar berkata...

happy birthday kembar ben stiller

rashideeshukri berkata...

gua yakin ada jugak fan Chelsea yang tak kenal siapa Zola ni. sama jugak dengan fan Spurs yang tak tau langsung Klinsmann pernah main dekat Spurs.

keli berkata...

@mooie
Lu jangan tak tau die pernah main satu kelab dan nama kelab tu Torres. Tak caya try wiki...kah kah kah.

Hazard Ali berkata...

Baru gua tau Zola dan Obe ada kaitannya. Hail!~

Jimmy Stracqualursi berkata...

a living legend, die ni antara player chelsea yang gua respek. teringat djaman2 jersi labuh era pra-abramovich dulu, nama2 cam le tissier, sheffield wednesday sering jd sebutan.

Raiden berkata...

Franco legend The Blues paling aku respek!! Kalo takde Zola dan Gudjohnsen mungkin aku takkan kenal Chelsea..Lu memang lagi power dari budak blonde tu!!

Streetwizer berkata...

ok sila berkenalan yek...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...