ANDA SEDANG MEMBACA

24

Tahniah Red Warriors





Sokong Bia Bijok, Napok Bijok, Betindok Bijok, Main Bijok, Bijok Sokmo.....Gomo Kelate Gomo


Musim Liga Super 2011 melabuhkan tirai malam tadi. Kelantan aka The Red Warriors telah dinobatkan sebagai juara baru Liga Super. Merasa juga demo nak pegang trofi Liga Super ya?

Sokernet mengucapkan tahniah kepada Kelantan dan pastinya Red Warriors semua bergembira dan bersyukur di atas kejayaan gilang-gemilang ini. Tapi pastinya dalam ramai-ramai peminat Red Warriors tidak ada yang lebih layak untuk bergembira dan sujud syukur melainkan...




Ya, Perdana Menteri kita yang merupakan anak jati kelahiran Pekan, Pahang dan juga peminat nombor 1 Red Warriors!




p/s: Pahang apa cerita? Relegated atau bakal diselamatkan dengan daulat Sultan Bola sekali lagi?

24 Ulasan:

Abdullah berkata...

Pahang? Tanya Pipiyapong...

mizu_sama berkata...

PAHANG ADA IMUNITI..MANA BOLEH RELEGATED

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

PAHANG ADA IMUNITI..MANA BOLEH RELEGATED!

BASKET!

Apapun, kenyataan dari Hafizal Hamad malam tadi memang LEGEND :

"Tahniah Pahang kerana bakal merasai kehebatan bermain di Liga Premier!"

iR berkata...

Pipi hepi sebab Sultan Bola berkuasa mutlak kekalkan Tok Gajah dlm Super league. Smpai kiamat r Pahang takkan turun divisyen ha3

hellghast berkata...

Najib pun dah sokong Red Warrior! ni mesti sebab pahang pakai Jersi kaler Bersih! hahaha!!!

Diego Amani berkata...

Relegate ke hape, FAM nak mesyuarat bulan ni untuk tentukan format Liga Super musim depan.

PKNS & Sarawak power cemanapon takkan dapat promotion otomatik ke Liga Super.

Dah macam AF, tiap tahun tukar format.

http://www.theborneopost.com/2011/06/09/fam-akan-tentukan-format-liga-malaysia-2012-dalam-masa-terdekat/

Alkisah berkata...

mana boleh pahang relagate.. mesti ada undi masuk / imuniti.

Ajiz Zulkifli Nasution berkata...

Tahniah TRW! dan tahniah in advance kpd Pahang naik semula ke Liga Super next 2 season...itu pun kalau relegate dan berjaya menjuarai liga premier..

Hazard Ali berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Hazard Ali berkata...

Tadi dengar lagu 'Gomo Kelate' ke ape tah kat ERA, ada satu line yang diorang sensored. Pastu towards the end, diorang lupa sensored dah.

Bunyinya, "biar sampa cawak kote"..

Persoalannya : ERA ke yang lucah, or Kelantan memang begitu? ;P

rashideeshukri berkata...

takpe la, biar deme menang. kalau asyik Selangor je dapat piala, negeri lain tengok pun gigit jari kan? keh keh keh.

Perak? awal-awal je 'invincible'. eh, kenapa Harimau Muda ada atas diorang ni? hahahaha.

Özgür Çek berkata...

"gomo klate gomo,
bia sapa cawak kote"

cawak kote=main bersungguh2
(main bsungguh2 biar smpai tcabut smua baju pun,lawan lg sehabis boleh)

tu la maksud cawak kote....

GKG!!

sephia berkata...

cawat kote tak mencarut laa kalo di Kelantan. kalo di utara lain pulak maksudnya..kita kan ada utara selatan timur barat..so kaji la dulu bro! kah kah kah

Jarr berkata...

tu dia sephia dah bersuara...tak emo dah ke?Red Warrior menangla katakan.
tahniah.

GGMU berkata...

hazard ali bodoh. ckp tanpa usul periksa.

GGMU berkata...

impian lucius utk felda Utd didengari oleh najib razak.

http://utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2011&dt=0707&pub=Utusan_Malaysia&sec=Terkini&pg=bt_14.htm

kareem berkata...

Tahniah Najib,negeri anda menang hasil sokongan anda selama ni..!!

mooie berkata...

tak sia2 najib tuka pasukan pilihan dia. haha. taniah timnas rahsia dan najib.

keli berkata...

Hah sephia, apa pendapat lu tentang prestasi Mohd Sharbinee Allawee baru2 ni...kah kah kah. Gua nak ungkit jugak. kah kah kah.

Tahniah Kelantan. gomo klate gomo,
bia sapa cawak kote. Hohoho..:P

Nizam berkata...

tahniah TRW!tahniah atas kerja susah payah anuar musa!kalo la FAM diterajui anuar musa gua rasa kita bole tgk revolusi bolasepak d Malaysia.

Hazard Ali berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Hazard Ali berkata...

Ok. My butt. My bad.

AFIsepet berkata...

harimau muda g slovakia. pahang kekal kot. perlis tk dpt diselamatkan sbb perlis cable kecik. hehe

Streetwizer berkata...

ok sultan bola wins again...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...