ANDA SEDANG MEMBACA

21

Kesederhanaan

Lucius Maximus Isnin, Ogos 15, 2011 ,


Salam ukhuwah


Chelsea memulakan musim EPL 2011/2012 di dalam bulan Ramadhan ini dengan penuh kesederhanaan. Tidak terlalu gelojoh mahu menjaringkan gol seperti sesetengah orang yang ke bazaar Ramadhan dan pulang dengan tangan kiri baik kanan menjinjing beg plastik. Tapi cukup sekadar sebiji kurma dan segelas susu.

Sebelum turun menentang Stoke City, wakil Sokernet sempat bertemu saudara Nicolas 'Bilal' Anelka untuk bertanya diari Ramadhan beliau di Chelsea.

"Teman jarang benor ke bazor-bazor ni. Lagi pun di UK ni yob mana mandang bazor-bazor ni kome!"

Di tanya sama ada tahun ini masih tidak berpuasa macam tahun sudah akibat faktor kecederaan, Anelka sekadar menjawab, "Hehehe..."

Tarawikh main 8 ke atau 20 lap?

"Hehehe, selalu lepaih berbuka teman main PS3 dengan yob Drogba. Agak orang mesejid udoh habis tarawikh, teman cepat-cepat turun masjid. Moreh deme sana, terlior! Hehehe..."


Bersedia untuk aktiviti moreh

21 Ulasan:

Lucius Maximus berkata...

Hehehe

ijan de bunks berkata...

lol seri muka same macam arsenal libepol

Zaid berkata...

berbuka puasa dengan kesederhanaan

Nwx berkata...

cayo la anelka.. hahaha


aksara: miedisth - middle-ish. adakah chelsea akan duduk kat middle table. :P

Encik Akmal berkata...

hehehe...

John Labu berkata...

ajenye benor....
tibe mase kite menchecor duduk 1st...
jgn ghiso...

talkIZcheap! berkata...

...dan Sokernet kembali meriah...

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

wah anelka nampak comel!

hellghast berkata...

Gua syak bile wartawan tanya apasal tak boleh menang,Villa Boas jawab Hehehe...

rashideeshukri berkata...

abang Torres buat-buat jatuh dalam kotak penalti. bila ditanya kenapa lembik macam orang puasa ni, dia jawab "hehehe..."

Zinedine Zaiddin berkata...

takyah nak sederhana sangat la...hahahhaa

Ajiz Zulkifli Nasution berkata...

Tak boros membeli player dan seri perlawanan pertama - bukti kesederhanaan dalam Chelsea... Mungkin duit Abrham dah habis bayar tunggakan zakat sbb tu bajet pembelian dicatu.

cantona79 berkata...

game pertama mungkin pakcik roman boleh terima, cuba kalu dah tengah2 musim masih bersederhana cmna? ingat world cup winning coach Scolari?

Streetwizer berkata...

kesederhanaan dalam keserian...

bloghok berkata...

CHELSEA2

kareem berkata...

bukan chelsea saja,arsenal dan lvpool juga bersederhana. Setan mane tau hormat bulan pose....

missnadira berkata...

Lol at hellghast and rashidisyukree:P

sume orang da besuara mana encik pipiyapong ni

Hazard Ali berkata...

Semua Chelsea Fan kena ingat skrip ni kay, bila layak gi Europa besok.

"Hehehe."

keli berkata...

Cayala memang mantap punye alasan. Terbaekk..hehehe..

balaci terhormat& co. berkata...

dpt ranking no17 pon boleh dikategorikan sbgai sderhana jgak..ye dak??hahaha

alan zed berkata...

berseri2 yer dok, bulan puasa nie?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...