ANDA SEDANG MEMBACA

19

Those Once Loyal

Hellexist Ahad, Ogos 28, 2011

Amcam?
Sekali dia letop... mamak-mamak semua merungut kena kutip mayat budak-budak MU!!!
kah kah kah


19 Ulasan:

rashideeshukri berkata...

1st!

awall udinn'ALFIE'starr berkata...

ko sape?haha u got steel of nerve post cmni b4 game.haha

Pipiyapong Abdillah Hamzah berkata...

Kakakaka power, power...

aSr1 berkata...

giler power..hahaha

ijan de bunks berkata...

i like.
even kalah pon aku tetap gunners.
kamon young guns

i'msosupernotcool berkata...

pergh.
jimbo pn dah menulis kat sini.

power. power.

almighty bongzilla berkata...

powahhhh!!! kah kah kah

FdausAmad berkata...

Bad day Jimbo...bad day..

ada masa lagi nak delete entry ni...

Jimbo berkata...

kah kah kah

talkIZcheap! berkata...

komen ke-10, sempena 10 gol dalam match MenYU-8rtsengal...

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

mayat? kahkahkah!

Özgür Çek berkata...

kesian jimbo 1st post dah kena teruk..kemon jimbo jgn putus asa

Jimmy Stracqualursi berkata...

those once loyal... are still loyal. up the arse, keep the faith my fellow goons.

wishlist gua raya ni (yg wa tau tak kan terjadi sebab wenger stail kemut nak mampus):
hazard, kaka loan, cahill, m'vila.

keli berkata...

Kakakaa...Gua bukan budak2 MU tapi gua tanya betol2 mayat sape patot kena kutip ni? Ke tak reti nak shoot meriam?

Streetwizer berkata...

jimbo...keh keh keh...

ChelshitArseholeLiverfool berkata...

Meriam mandul

muzakkir berkata...

jimboo... jimbo.. hahahahahahaha.. lu taraweh x semalam??

bengong.

Honey Bunch berkata...

jimbo..jimbo.....lu try next week plak ye sayang...

Tabok berkata...

Adoiiii! Meriam ke mercun buatan sendiri yg meletup ni? Khakhakha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...