ANDA SEDANG MEMBACA

23

Match Preview - Toffee vs Liverpool

van kordi Jumaat, September 30, 2011


Logo baru The Toffees. Motto bahasa latin 'Nil Satis Nisi Optimum' dah takde lagi, dah masuk kubor. Sekarang 'Liverpool Nimium Potens'.

Lawan Liverpool -Terlalu Power (TM) pada Sabtu ni jam 7:45pm waktu Malaysia adalah The Toffees. Team gula-gula, macam team tadika suka makan gula-gula. Walaupun team gula-gula, The Toffees ialah pasukan tuanrumah berjersi biru terkuat di England. Team tuanrumah jersi biru yang lain semuanya mangkuk hayun.

Pemain yang harus Liverpool kawal ketat ialah Leon Osman dan Marouane Fellaini. Fellaini nama dekat-dekat dengan Fella Design. Fella Design punya perabot boleh tahan dia punya chun, jadi jangan buat pasal. Leon Osman mungkin ada darah melayu, jadi paham-paham aje lah perangai melayu bila game lawan team gergasi macam Liverpool. Tim Cahill injured so, dia boleh baring depan TV makan nestum sambil tengok macamana Gerard gentel satu team Toffee tu.

Ketua pasokan Toffees, Philip Neville akan menerima 4 kad merah dalam perlawanan ini semata-mata kerana dia bekas pemain team merah paling bahlul sekali dalam cakerawala.

Oleh kerana The Toffees ni team tuanrumah jersi biru paling power di England, saya meramalkan Liverpool menang hanya 1-0. Tapi harus diingat, Liverpool control game.

#YNWA ./

23 Ulasan:

Coolman berkata...

hOOOray!! Liverpool power dok!!

Özgür Çek berkata...

pasukan berjersi biru terkuat di England...kah3

LS berkata...

kemainnn lg :))

mirul berkata...

pakkordi pakkordi

kang kalah malu lagi.

Pakcik O.T berkata...

ermm.. kalah lg la gamaknya klu mcm ni.. kita tunggu je abdul post gambar lucah pasi.. kahkahkah

Nik Zulkhairi berkata...

abdul sekonek tgh asah kon....

Saiful Nizam berkata...

liverpool minimum potensi? kehkehkeh.. sorry bro.. first thought itu yg aku faham..

Raven X berkata...

Merseyside Derby. Game paling best kalau nak dibandingkan ngan game team2 Bahlol lain.

#YNWA

Hazard Ali berkata...

Liverpool impoten? Sian...

El berkata...

philips nevile kutip 4 kad merah? haha. gerrard kasi hat trick sekali! YNWA.

Jimmy Stracqualursi berkata...

drenthe, stracqualursi, cahill, fellaini.

4-0 to the toffees

treacher berkata...

control game kalau tak menang tarak guna jugak,haha

kushyrie berkata...

suarez patah gigi depan


#YAWN

Awang Joe berkata...

YNWA. 3-0 ...lucas hatrik...

3rdfrom9 berkata...

Toffees 1 - 1.5 Liverpool apa sekalipon tak boleh seri.

FreeMen berkata...

sejujur2nya, i prefer entry dr dingin or jannah. i can feel the humor. tp entry dr pakkordi ni mcm most of it syok sendiri. aisehmen, sorry bro. =)

Ozzz3000 berkata...

@freemen. serius setuju. dia ni tah hape2 entah..

fikiranlicin berkata...

pak kordi. walau apa pun orang kata pada lu, Gua salut lu. clowning around terus, YNWA

f.islahi berkata...

cakap besar, tp liver bukan on form skng. kalah kang malu jee. aku tgu je abdul post gambar lucah haha

ijan de bunks berkata...

@freeman

damn true

pakkordi berkata...

Fikiranlicin: lama tarak? Pi mana?

keli berkata...

@FreeMen
Nak tunggu entri Jannah dgn Dingin masa lawan tim Big 4 jelah. Berkurap burit dan kotey nak tunggu. Tapi gua faham diorang ada masalah masing2.
Entri macam ni gua suka sebab bongkak sebelum game. Kalah pon buat selambe jer. Semangat beb.
Kalau tak Abdul Sokernet akan teros bermaharaja lela kat Sokernet ni..kakakaa

Streetwizer berkata...

tahniah liverfool...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...