ANDA SEDANG MEMBACA

11

Mencapai Kemenangan Dengan 10 Pemain

Lucius Maximus Isnin, September 26, 2011 , , ,




Laksana ayam peri-peri

Semenjak berpindah ke Chelsea, kerja Nando Torres memang mudah. Jaringkan gol dan kemudian sudah boleh berehat.

Sebab itulah dalam perlawanan menentang Swansea, Nando Torres diberikan kebenaran untuk keluar padang dan mandi awal selepas menjaringkan gol.

Kalau dulu-dulu kat Liverpool, nak kena main dari mula sampai habis, setiap perlawanan pula tu. Macam manalah kawan tak cedera selalu.

Nasib baik sekarang merangkap Dubuk Albino, Nando Torres boleh rilek-rilek macam Dubuk Liar yang sekarang dah jadi 'peacemaker'.

Dubuk Liar bersama mantan Perdana Menteri Pantai Gading, Charles Konan The Barbarian

11 Ulasan:

Ariffin Janal berkata...

lepastu match lepas ni lepak luar je dan boleh dapat gol? classic! classic! kahkahkah

top_ace7 berkata...

Lepas score 1 gol, Abam Nando's terus main excited lebih. Tackle pon nak excited lebih.

Obefiend Weiland berkata...

#VamosTorres

tak kisah la yang penting gol dia malam tu SUPERB

Encik Akmal berkata...

torres belum habis 1st half dah balik. dubuk liar pulak baru main berapa minit dah dapat gol. ni yang malas kalau team kuat sangat ni.

balaci terhormat& co. berkata...

pantai gading?kuat benor lyn SCTV..keh3!

Nazsabrina Iman Zulfikar berkata...

hahahha come on gentleman...give torres a break.

Maman UiTM berkata...

Uniknya sempat goal & assist. Mmg word class!

Ajiz Zulkifli Nasution berkata...

Star player macam Torres mmg tak boleh main lama2 bila against team pelengkap mcm Swansea.. itu memang law britain.. ingkar kalu, permit kerja ditarik balik..

Nur Alisya binti Ahmad berkata...

i love u torres

Hazard Ali berkata...

Menang lawan Swansea City? Wushhh susah tuuuuuu...

Streetwizer berkata...

sngnye jadi drogba...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...