ANDA SEDANG MEMBACA

23

Teka Teki Tekuk

Ahmad Fairuz Khamis, Disember 01, 2011

Bangun pagi, bukak TV terus tekan channel sukan. Dari kotak "live scoring" tu saya dah tahu sapa yang nangis.

Kah kah kah.

23 Ulasan:

nasir berkata...

apedahal

top_ace7 berkata...

Great cup run from "CRY" over 9 years. Lebih manis bila dapat beat MU dekat Old Trafford.

r.k berkata...

epic capture is epic .

Ozgur Cek berkata...

haha lu mmg genius,,,

alien berkata...

terbaik!

missus vidic berkata...

eiiii pakkordi ni memang saje je kan..makin menjadi-jadi hehe

btw i did not cry pun...blweekk ;)

Pet Shop Boys berkata...

Pak Kordi punya post paling terbaek...

pejalan kaki berkata...

jawapan klise dari ahli pertubuhan kesihatan sosial mancested uniter

1. ini piala budak2
2. kita bagi can kat cry
3. ktorg top 2 liga
4. yang main semalam skuad setan muda
5. alex nk tumpu kat eropah
6. 19
7. kau tambah ikut sukalah

Usagi9898 berkata...

post ni terbaek dari pakkordi. menusuk ke kalbu peminat menyu.

Mambang Tanah berkata...

Ini aku suka! muahahaha

mirul berkata...

kah kah kah

man u ni mesti terkejut sangat sebab tengok liverpool menang 2 kali kat stamford brige tak sampai sebulan.

Hazard Ali berkata...

kah kah kah. nice. teruskan usaha anda, pak kordi.

p/s : babi.

Pais Mais berkata...

dah kalah ade je alasan nya.. jenis yng tak leh trima kekalhan.. keh3

nasz playersz berkata...

@pais mais : ade ke komentar2 di atas bercerita tentang alasan menyu kalah? tade kan rasanya? da mmg menyu klh pon nk wat cane..... #bana 20sen...heheh

trevor berkata...

ok. ok. untuk entry kali ini aku respek m.u fans yang tak melatah.

Pais Mais berkata...

nasz playersz

1. ini piala budak2
2. kita bagi can kat cry
3. ktorg top 2 liga
4. yang main semalam skuad setan muda
5. alex nk tumpu kat eropah
6. 19
7. kau tambah ikut sukalah

keli berkata...

Crystal Palace je pun. Hellooo...
Power sangat ke? Muahaha..

Nik Saiful Anuar berkata...

bagi can??? tapi...tapi... season 2009/2010, ni je lah pasu bunga yg Sir Alex dpt, tapi bangga juga kerna ade piala, kehkehkeh

nasir berkata...

stakat cup cm 2 wat pe.. ibarat cup bsize A++ je pun.. team power2 x stim pun nak rebut2... lain la team yg ketandusan...lalala

Maman berkata...

Tula... Menyu pun dah start lemah kat tmpt s'diri. Penangan krimas ni... Tp based on performance, rata2 EPL clubs skrg, bukan setakat EPL je diorg ni struggle, tp UCL & UEL pun hampeh. Menyu seri (home), Chelsea kalah (away), Spurs kalah (home), Stoke seri (home), Fulham kalah (away), cuma Assenal je menang.

Hazard Ali berkata...

Simpati lak gua kat Pais Mais, tak fasih bahasa rupanya. Itu bukan fan MU yang tulis la, bana.

Takpe Nasz Playersz - i feel u bro.

Gua MU. MU kalah. Apa ada hal?

Din_diet berkata...

Menyu tak perform sejak kebelakangan ini boleh jadi disebabkan terlalu banyak makan makanan rapu seperti mr. potato.

hantuLongkang berkata...

manchester united?...nama kelab pun dah macam nama bas ekpress, gila apa sapa2 yang sokong MU.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...