ANDA SEDANG MEMBACA

50

Bangang Abadi




Apa lah nasib menyokong Liverpool ni.  Lepas kalah kalah. Lepas kalah kalah.

Inilah yang dinamakan King Of Bangang.

50 Ulasan:

rashideeshukri berkata...

first.

ye, gua akui memang diorang main macam bangang tadi. sakit hati gua.

tapi gua tetap menyimpan harapan setinggi gunung. YNWA.

Pauzi Kassim Rancid berkata...

Bangang bertingkat tingkat

Peter Hayes Jr. berkata...

mungkin selepas ni. bangang dan liverpool tak dpt dipisah kan. hahaha

Melody berkata...

Xpe, waktu2 macam ni kita nak tengok sapa yang betul2 supporter. ♥ Liverpool !

talkIZcheap! berkata...

tak lama lagi jadi la "This is shiT"...

Sazali berkata...

YNWA..kalah ka menang...tetap sokong

Frankie cokeupthenozza berkata...

yeayy liverpool kalah lagi..
keharmonian sokernet has been restored

Anak Muda Pahang berkata...

tak kisah kalah, janji ada carling cup, tak kisah pun pasal masuk UCL tu...konpem tu ayat penyedap hati fans Liverpool

EQUILIBRIUM berkata...

Tak tau sapa lebih bangang bindippers, doglish atau mangkuk tingkat malaya yg perasaan mcm bin dippers? Taktik doglisg mcm gampang. Bodoh kemain taktik zaman 80an. Doglish masih zaman dia muda dulu apa.

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

Bangang luar, bangang dalam, bangang dengar sini, kalau saya bangang, awak mesti bangang sekali~ (Kenny Dalglish feat. The Kop)

Nyanyi ramai-ramai okey!

RABUN berkata...

ala... pasukan setan pon shit gak buat buat lupa lak..

mangifera berkata...

pergh..baru keluar ye fan Man Utd.

menyalak la kuat2, time team korang kalah, menikus lari ye.

memang liverpool main cam bangang lawan sunderland. sakit ati gile kot. tapi sokong tetap sokong.

biasalah gutless scums of United ni, suka jilat ludah sendiri, menyorok dalam tangki septik bila team sendiri kalah.

txx berkata...

Tetap sokong liverpool. Aritu manu kalah xde plak manu fan komen. Typical.

yuslok berkata...

gua ada nampak beberapa fan bangang sakit bontot.

Meijie Enrique berkata...

bangang = liveepool

dipetik daripada
seuntai kata untuk dirasa
DAN
kamus dewan bahasa dan pustaka(edisi april 2012)

oohh lala berkata...

Formasi bangang minggu ini.ambik suarez dan enrique dalam fantasy premier league minggu ni.arghhhh...bangangnyaaa akuuuu!!!

Raiden berkata...

liverpool kalah adalah'orgasm' buat abdul

Dewajiwa berkata...

eh eh.. sticker dah siap?? ingatkan scam je. berapa sekeping tu?

aku lelaki biasa berkata...

perkataan BANGANG semakin popular skunk..di sebabkan kebangangan liverfool...heheheheh

Abah Kau berkata...

jgn la sebut bangang lg x 'sopan' laa sebut je kata ganti nmenye iaitu liverpool kan 'sopan' sikit..bana punye team

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

Hai kalau bangang mohon jangan tunjuk sangat. The problem is, kalau MU kalah takde entry yang keluar. Gua standby je nak komen.

Bangang bangang bangang!

ady.ahmad berkata...

liveFOOL dan fans sama bodo,,this is our season #SHIT

lang berkata...

Liverpool pepek

Mohd Rasydan berkata...

Bodo punya Liverpool. lepas menang Piala Mickey Mouse, terus ejakulasi sampai jadi bangang yang abby abadi.

Berbo berkata...

dengan statement " eh dah keluar dah fans menyu? aritu menikus je" boleh mengurangkan sakit buntut fans liverpool eh

se7en berkata...

butthurt atau tidak... loserfcukinfool tetap kalah dan main mcm taik

Pet Shop Boys berkata...

memang bangang pun Liverpool main takde spirit macam Arsenal dan Man U.

baik Pak Kordi tukar team sebelum dia kena heart attack lol

rashideeshukri berkata...

ada je entri pasal kebangangan MU masa lawan Bilbao hari tu dekat bawah-bawah ni, tapi yang peliknya, sesetengah nama-nama biasa yang mengutuk Liverpool gila babi dekat sini takde pun dalam ruangan komen tu. lagi-lagi yang nama EQUILIBRIUM tu. takut kena anjing ke derr? kah kah kah.

flamez berkata...

Nampaknya harapan Liverpool untuk layak ke UCL sudah musnah. Main Europa League lagilah nampaknya.
Nak tahu jawapan jujur dari fans liverpool, berapakah nilai atau harga yang anda rasa patut untuk Andy Carroll, Downing dan Henderson pada kadar semasa.
Aku letak Andy Carroll 6juta, Downing 4juta dan Henderson 4juta.

mat berkata...

Man u rejects ( Campbell & O'shea ) & Arsenal rejects ( Bendtner & Larsson) je untuk kalahkan Loserfool...hahaha. Bangang!!!

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

Artikel pasal bangang yang berpiala, bangang yang berduit dan bangang gila tu ke? Artikel tu memang untuk kutuk kelab Manchester, tapi dah pipi bagi killer sentence dekat hujung entry, terpaksalah kutuk kelab bangang gila tu pulak.

mangifera berkata...

wahahaha. gile ah. balas dendam nampak budak2 takde telur penyokong man utd ni. entri kena bantai takde telur nak reply. nak wat camne, budak2 takde telur ni memang suka team2 cam united. sebab kalau kalah, masing2 sorok telur dalam kerandut.

aku syak budak2 penyokong man utd ni menurut perbuatan rooney dan giggsy, tapi mungkin sebab takde telur, main bontot je la kot.

hihi. takper man utd fan, eventhough korang takde telur, kami tetap sayang korang. huhu~

zahir adnan berkata...

pet shop boys takyah nak buat buat cool la..cakap je la tengah sakit bontot..

ok, gua baru start komen kat sini. so, what?

pakDin berkata...

yg gaduh sini sume bangang..haha

Abah Kau berkata...

yg comment ni sume pnyokong sunderland la bkn manu uhuhu

AimYou berkata...

ai, rashideeshukri tak nak kondem post ni ke? biar betul~

zahid berkata...

aperlaa abdul, liverpool kalah pun nak heran.. kalau MU kalah tu peliklah jugak..

by the way respectlaa skit liverpool.. diorang menang UCL 5 kali tu.. daglish pun kena respect jugak.. king kenny tue.. cube laa baca sejarah skit..

orang_es berkata...

hahaha kot dah bangang tu mmg bangang gak la, entah reti tgk bola ke x diorang ni. nak kata liverpool main bagus mmg jauh panggang dari api. asik google pasal sejarah je, kesiaannn....

EQUILIBRIUM berkata...

wahhhaa banyak gak anjing malaya yg suka korek tong sampah hahaha perasaan konon2 bin dippers la tu. korang layak dok kat mangkuk tandas je kalua pi hatibodoh
= liverfool hahahaha

buat rashideee hari ko dah selongkar tong sampah ke cari makan?

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

nice try mangifera... but not enough.. too bad.. kahkahkah!

hantuLongkang berkata...

tinggi betul tahap baghal EQUILIBRIUM ni..dah sampai tahap boleh bukak kolej..

Miss Reader berkata...

Memang tradisi Sokernet and Soccernet untuk troll liverpool?
Gambar Suarez di Soccernet memang sesuai dengan mukanya.

Ajiz Nasution berkata...

Beberapa bulan lepas, aku pernah cakap Sunderland lagi power drp Liverpool sbb masa tu hanya Sunderland dan Chelsea je yg berjaya kalahkan MC .. Tapi biasalah Scouser, bila aku bagi fakta semasa, depa bantai balas dengan fakta sejarah dan pencapaian lampau.. heh!

pejalan kaki berkata...

mohon share kahkahkah

http://tembakantepat.blogspot.com/2012/03/awan-nano-episod-khas.html

mohon jabat tangan

realkms botayme...den bukan trenfomes

EQUILIBRIUM berkata...

LIVERFOOL = HATIBODOH = BINDIPPERS = raSHITdeeeee = mangkuk tandas malaya

rashideeshukri berkata...

EQUILIBRIUM ni budak sekolah lagi rupanya. tolong habis belajar dulu baru komen balik okay? kah kah kah.

bapak gua cakap kalau orang yang suka mencarut dekat kita ni otak dia ada longgar sikit tang skru dan kita patut abaikan. betul jugak cakap bapak gua tu.

macam ni ke penyokong tim MU yang dibanggakan? korang penyokong MU yang lain tak malu ke? kah kah kah.

Unknown berkata...

... liverpool..?? sejarah lampau yang selalu meniti di bibir The kops... BORINGGGG..!!!! cuma sejarah ni xde tcatat kat mana2 buku sejarah budak2 tabika, apalagi budak2 sekolah rendah... sejarah liverfool ni byk di promote kat tin2 sardin cap ayam... mgkin lebih kurang mcm sardin agaknya... heheheee...

" liverfool fans x kisah, jatuh championship pun xpe, dah confirm maen europa... ok lah, drp season ni, nak cium bau europa pun x kempunan...asyik2, sardin cap anfield jer..... hahhaaaa

saiful aizat berkata...

eh mane abam keli? kami merindui abam keli

Mambang Tanah berkata...

Org yg xde sejarah mmg xde apa yg nak dbanggakan,jgnkan sejarah,yg ms kini dan akan dtg pun cam xnmpak je bayang nak cium piala.xde apa nak bangga,yg blh dibuat hnya kutuk team yg kaya dgn sejarahla,Hahaha

Btw,equalibrium bangang.dia sorg je yg merepek2 pasal bin dippers.Masih memakai diapers kot dia ni,nk tunjuk hebat tp yg nmpak dia punya bangang je

JTX Malaysia berkata...

haters gonna hate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...