ANDA SEDANG MEMBACA

39

Harapan Terakhir Umat England (dan British Malaya)

Lucius Maximus Rabu, Mac 14, 2012 ,



You ask, what is our aim? I can answer in one word: Victory. Victory at all costs — Victory in spite of all terror — Victory, however long and hard the road may be, for without victory there is no survival.



 15 Mac 2012
3.45 pagi (waktu British Malaya)
Harapan Terakhir Umat England menentang Kuasa Fasis Napoli
Stamford Bridge, London

39 Ulasan:

LS berkata...

no no no no!

Firdaus Alim berkata...

Nah Not A Chance Whatsoever..Napoli Hantar pandev je..Kih3

GGMU berkata...

LS...harapan terakhir bangsa Inggriss...wakakakaka..

lucy: udah udah la tu berperang di eropah. masalah negara sendiri pun belum setel lagi.

apa apa pun..all the best.

p/s:- aku rasa masalah sebenar Chelsea ni ialah kuda kuda tua yg perasan terrer dlm team Chelsea ni.

ali agung berkata...

Hail Luci!!!

mirul berkata...

chelsea 2-1 napoli.

napoli layak ke suku akhir dengan aggregat 4-3.

kobetz berkata...

hrp kareem petik lg sorg utk diperjudikan nasib..
mengingati perjuangan keli..
kah3

sleek berkata...

napoli will win.

leo berkata...

Chelsea Power!!!

ijan de bunks berkata...

kali ni nak perjudikan nasib sape?

aku yakin chelsea tak boleh pergi.

hanya arsenal je mampu melakukan comeback terhebat.

mohon tuhan lavezzi sumbek gol banyak2 malam ni

kareem berkata...

kahkahkah...gua taktau nak petik sapa lagi dah. Kesian gua kat keli...

mcphisto berkata...

forza cavani!!!

talkIZcheap! berkata...

tak habis-habis lagi dengan singa tua ni? Aslan pun tahan sampai episod 3 jer... kui kui kui :p

akubukanpemikirhebat berkata...

Aku suka Lucy, penyelamat umat nampaknya sudah muncul. Bagi aku Chelsea boleh menang mudah saje nak dpt 2-0 tuh kat stamford bridge, kalau ikut pengalaman dan kualiti keseluruhan mmg Chelsea lebih baik, cuma malam ni mereka perlu kuatkan semangat berpasukan. Dan aku tahu Napoli bukan kelab cikai...

madarooy berkata...

Harap torres main mlm ni & buat cukupkan tempoh 24 jam x skor gol..

oohh lala berkata...

Fakta baik punya...entah betul ke tidak tp hrp2 tepat dan menganjing.

EQUILIBRIUM berkata...

Kalau kelab inglan main memang gua sokong melainkan bindippers. good luck chavski.

Mambang Tanah berkata...

Ko sokong team mana equlibroom?kasi tau sket

RABUN berkata...

kah kah ini kelakar siott....

EQUILIBRIUM berkata...

gua sokong team mana adalah rahsia gua kahkahkah. keseronokon menyokong bila team gua menang bukan gua tunjuk pada sesiapa. kebanggaan bila team gua jadi juara gua rasa dalam hati je. gua tak suda membesar diri kahkahkah. kemenangisan gua bila team gua kalah pun gua tanggung sorang2. gua seorang bad loser.

tapi gua seronok membakar fans wenger dalam The Sun UK. dan paling gua kelakar bila gua bikin panas dalam RAWK.

Mambang Tanah berkata...

Takut nk bgtau ko team mana? Takut team ko kena bahan letteww..

Jenis sorok telur ni,biasanya fan team mana ek?kehkehkeh

EQUILIBRIUM berkata...

trololol kau tak payah susah2 nak bahan. aku ada cukup le kahkahkahkah aku pun tak perlukan Liverpool FC sebagai bahan. cukuplah sekadar bindippers semalaya jadi bahan aku.

mat13 berkata...

LUCY, lu dah daftar ngundi lom?

oohh lala berkata...

Lu perasan lu best,lu ingt lu kelakar..gua rasa lu 3 silinder.honest!

Jimmy Stracqualursi berkata...

mohon napoli sumbat 3 bijik berbalas 0. wa yakin industri yang bakal ditunjukkan gargano & inler boleh mengekang serangan chelski pagi ni

EQUILIBRIUM berkata...

weiiii napoli menang weiii. hampeh la chavski ni. tak boleh harap betoi la nak bagi hepi kat british malaya kahkahkahkah

Abdullah berkata...

FAK YEAH!!!!!!!!

Chelsea menang..woohoo..bes gila...ni baru kambek sbnr...

Zinedine Zaiddin berkata...

fans2 chelshit yang sebelum ni duduk menikus mengetap gigi tengok team terumbang ambing terus melompat mengaku dia lah fans paling true dalam dunia.

Anyway x heran pun. Chelsea menang as expected. Team ITaly ada curse di tanah england. Tak pernah menang lg setakat ni kecuali seri ke menang tah masa lawan Portsmouth.

Kongratulasi buat chelshit, perjalanan korang masih jauh lagi..

Arsenal gamerz berkata...

Tahniah Chelsea at least ada Team English yg mara quater final.

sleek berkata...

fuck yeah.menang jugak.cilake

Abdullah berkata...

Takde pn aku melompat mengaku fans paling true dlm dunia...

Raiden berkata...

kahkah yang butthurt nie fan team yang dah terkeluar CL takpun tak layak langsung main season nie.

Chelsea and Di matteo FTW!!

EQUILIBRIUM berkata...

Anyway x heran pun. Chelsea menang as expected. Team ITaly ada curse di tanah england. Tak pernah menang lg setakat ni kecuali seri ke menang tah masa lawan Portsmouth.

------------------------------

contoh penyokong team Freemason alias Illuminati kahkahkahkah roman been cursed by saxon thru knight templar kahkahkahkah

txx berkata...

Equilibrium nyer komen xbest langsung.

LS berkata...

EQUILIBRIUM dah la. kau ni eksaited semacam je. :)

talkIZcheap! berkata...

hiburan-hiburan sampingan di ruang komen akhir-akhir ni:

Equilibrium vs Rashidee + Mambang Tanah

Lion-O vs Trevor

Pakkordi vs Abdul ?


Apa-apa pun, Kareem 1-0 Keli :p

Maman berkata...

Finally, what a night to have! Chelsea has woke up! Such a bloody hell good performances from Chelsea especially the old guards. Really appreciate this great win.

Robbie has brought in a new 'breath' to the whole squad & such a good work rates. A massive win to remember.

Now, Chelsea are well-ready to face Shity!

Maman berkata...

Brilliant piece of football from dear Chelsea. From start to finish, the whole players were all ready to win this. Kudos to 'em all especially to all of 'em.

They all made my men of the match.

If they keep this spirit, we can take on anybody. Cheers, Lucy & Ajiz!!

Pet Shop Boys berkata...

Cayalah Chelsea...tak sia2 fired Manager.memang betul harapan umat terakhir terletak di bahu Chelsea.

God save Elizabeth

Hazard Ali berkata...

Kudos to Chelsea.
From the Red Freemason Camp.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...