ANDA SEDANG MEMBACA

15

This Is Anfield & Sokernet Tamu

Abdul Sokernet Rabu, Mac 14, 2012 , ,


Macam abang dah cakap, sia-sia saja tulis benda berilmiah. Dapat kat Kopites, bukan diorang boleh faham pun. Betul lah kata orang, sesetengah umat tu memang tak boleh nak diselamatkan lagi dah, macam umat Nabi Lut contohnya.

Nasib baik abang bukan umat Kopites atau umat Nabi Lut, tapi abang umat Wawasan 2020 dan Usahawan Bumiputera. Demi menyahut seruan kerajaan ke arah negara berpendapatan tinggi, sekali lagi abang buka jualan sticker This Is Anfield!

Ini pandangan sisi depan


Pandangan sisi belakang, ada mirror image sebagai ygolohcysp esrever macam kata Pak Kordi (Yenuwa!)

Saiz sticker sebagai perbandingan dengan tangan model berbaju hitam sendat!

Kod: TIA
Saiz: 15cm X 10cm
Harga: RM5 sekeping
Jenis: Kereta (lekat di cermin) dan Motorsikal (lekat di helmet, badan motor atau badan si rempit)
Mod penghantaran: Pos biasa atau tambah RM4 untuk PosLaju

Mereka yang berminat boleh emel ke sokernetdagangan@gmail.com dan sertakan butiran berikut:

1) Tajuk emel: This Is Anfield
2) Sertakan maklumat:
- Nama
- Alamat
- Nombor Telefon
- Jenis sticker (motor atau kereta)
- Kuantiti
3) Abang akan emel kembali dengan kaedah pembayaran untuk mendapatkan sticker

Sticker ini sangat sesuai untuk mereka yang mahu menganjing Kopites atau dijadikan hadiah kepada rakan Kopites yang mahu dianjingkan.

Cepat, selagi stok masih ada!

-----------------------------------------------------------------------

Sementara itu dalam hal lain, blog penulis tamu Sokernet telah dihidupkan kembali!

Mereka yang berminat menghantar artikel berilmiah bolehlah emel secara terus ke sokernetamu@gmail.com dan dengan rahmat Tuhan artikel korunk akan diterbitkan di Sokernetamu.blogspot.com

Keutamaan diberikan kepada para penulis Kopites!

Hah, apa lagi? Kamon Rashidee, cuba lagi!

15 Ulasan:

Jarr berkata...

kakaka
dasat betei sokernet berdagang..see? menganjing pon bleh buat duit tahu?
bala bala...

rashideeshukri berkata...

kamon la, hari tu gua hantar artikel berkurun mintak keluar, tiba-tiba je alasan password hilang. jilaka betul.

gua hantar artikel lama tu balik. gua tengah tulis yang baru.

Melody berkata...

Hek eleh. Abang Abdul mental la tu. Sakit hati tak tentu pasal. Hehehe.

Pet Shop Boys berkata...

gheti ke The Kops tulis artikel?

mirul berkata...

cantik jugak stiker ni.

nanti gua emel kat abang abdul.

Hazard Ali berkata...

PSB nganjing The Kops? Wow.. that's new. Haha.

Gua dah dapat! Tapi tengah pikir dua tiga kali, apa nak buat dengan sticker nih.

Nak letak kat keta, kena sedia risiko keta kena bakor le jawabnye yeop...

zargus2702 berkata...

-abdul, lu kena wat contoh keta lu ditampal dgn stiker ni dulu..baru gempak kaedah promosi stiker 'This Is Anfield'..

-wa teringat yg sorang macha kena bogel oleh penyokong kipas-susah-mati liverpool disebabkn pkai baju yg berlainan dgn diorang sume masa sesi latihan liverpool di bukit jalil..

-jgn wat main dgn penyokong liverpool, diorang mcm pemuda umno gak,bile dah ramai2, ceramah parti lain kat markas sendri pun bole kena langgar..

-so stiker ni dah same mcm peringatan kat kedai dua hengget "nice to see, nice to hold, once broken considered sold"..

ijan de bunks berkata...

i see boobies.

yang tu berapa harganya?

hikhikhik

EQUILIBRIUM berkata...

tak sabar rasanya menunggu artikel berilmiah dari rashideeee.

p/s: saya mahu stiker SHIT is ANFIELD. Yang ini saya tak bekenan.

Jarr berkata...

ada persamaan tapi lain tindakan kalau pakai sticker ni.

cth sticker 3 line or PLG or ACT kalau tempek berangan gengster org tak usik. Sticker sardin lame ass ni mmg takyah berangan, konpom kena usik. kakaka

kobetz berkata...

klo xde duit,letak tin sardin kat dashboard kire ok kn...huhu..

utk peringatan rashidee.. mohon ko jgn tulis pnjg2. 2-3 ari bru nk abes baca susa gak... keh3..

p/s - mohon artikel power dari fan liverpool yg power di sokernet tamu.. tp knapa abdul yg promote? ygolohcysp esrever nie...;-)

hantuLongkang berkata...

mak aihh...sampai rm4?...dah sama harga dengan salinan surah yasin...apa abang ingat gambar sardin tu dapat membawa kita ke syurga? :D

rashideeshukri berkata...

dah, gua dah hantar. kalau tak keluar, gua lempang sekor-sekor.

EQUILIBRIUM berkata...

rashideeshukri berkata...

dah, gua dah hantar. kalau tak keluar, gua lempang sekor-sekor.
------------------------------

gua suka bila rashideeee komen yang begini kahakhakahkah tak sabor saya tunggu nak baca artikel rashideeee.

Mambang Tanah berkata...

Ko penah tolak cinta dia ni ke shidee?bkenan btol dia ni kat ko nmpaknya,kehkehkeh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...