ANDA SEDANG MEMBACA

8

Penggunaan Teknoloji Dalam Sukan

Ahmad Fairuz Selasa, Julai 31, 2012 ,

Agak-agak team bolasepak di Malaysia ada pakai alat ini dalam training/game untuk monitor performance players atau tidak?



Jika tidak, ini bererti keputusan pengurusan bolasepak tempatan banyak mengunakan lojik kepala lutut dari bantuan teknoloji dan akal.

Jika ada, saya tak tahulah apa lagi nak cakap. Berdoa sajalah.

8 Ulasan:

abang hipni berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
abang hipni berkata...

first..yey..tapi kalau dah bangang abadi tu xleh nk buat apa dah..

Encik Akmal berkata...

gua tak faham sangat bahasa sepanyol ni, tapi dekat olimpik acara renang wanita pun ada pakai bra ni.

j or ji berkata...

mereka masih mengkaji player mana satu yang ambil duit. sampai sekrang tak habis kaji lagi.

encik cool berkata...

sedangkan pemain cedera diusung oleh jabatan pertahanan..niekan pulak nak pakai teknologi cmnie..belum lagi teknologi padang lagi x mampu..

jack jinggo berkata...

FAM bangang eh melantun2..smpai mampos pon tak maju bola msia nie..idup sultan bola

Kadouri Hertz berkata...

zzzzzzzzzz

Nasz Playersz berkata...

jom join fantasy premier league
1077444-259727 & 931450-227651

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...