ANDA SEDANG MEMBACA

17

Van Persie Hattrick, Manchester United Menang... dan berita tak penting lain.

Jorji Isnin, September 03, 2012 ,
Perlawanan pertama, Arsenal, pasukan yang belum menjaringkan gol selepas 2 perlawanan akhirnya membenam Liverpool dengan 2 gol. Nampak? 2 game pertama tak dapat nak buat gol, lawan je Liverpool terus masukkan 2 gol. Nampak tak Bangang Abadi tu macamana?

Perlawanan kedua, Manchester United main gaya biasa. Masuk minit ke 75 baru nak mula main bola. Penalti Van Persie berjaya ditepis keluar oleh penjaga gawang Southampton, jem timeline twitter orang nak mengutuk, lepas tu dia buat hattrick dan seluruh umat manusia orgasm. ahh.. itulah silap pembenci Manchester United ni. Macam tak pernah tengok Manchester United main! Selagi wisel belum ditiupkan, simpan korang punya kutukan tu dulu. Sekarang dah kantoi korang cepat klimaks, siapa nak menjawap?

Kita layan berita bergambar pula.

 Kau ingat senang nak buat muka sedih seposen dengan gigi macam ni? kau suruh Ronaldinho buat kalau dia terer sangat. Kakakakakaka. 


 Ini la player baru yang heboh di perkatakan tu? Dari Pasar Real Madrid sampai la ke Unkle jual ikan di Pasar Taman Tun bercerita. Kononnya bila beliau membawa bola, Lembu yang sedang meragut rumput pun akan berlari peluk tiang sementara burung yang terbang pun akan turun melihat?

Nuri Sahin? 
Ptuihh!


 Agger ni khabarnya pemain paling berkualiti Liverpool. Kalau nak jual, The Kop sanggup berjuang mempertahankannya. Skrtel hebat juga back-passing dan Gerrard.. kau tau la Gerrard, tengah cari kamera la tu!


 Sementara Liverpool kalah di sambutan ke 99 hari lahir Shankly, Pak Alex hanya menitikkan setitis peluh di perlawanan ke 1000 beliau membimbing United. Nampakkkkkkkkkkkkkkk???


 Aku dulu tak nampak "he scores when he wants" chanting untuk Van Persie ni camna. Sekarang aku dah nampak. Memang betul,tepat dan sesuai. Pendek kata, power la!


 Gaya RVP mendada bola dan tenang melepaskan rembatan kaki kiri beliau membuatkan ramai peminat fanatik Arsenal terbangun secara automatik dari tempat duduk mereka. haaa.... kannnn...


Lu memang power! pandai betul RVP mainkan perasaan pembenci United. Ada ka patut sengaja tak masukkan tendangan penalti sebab nak buat hattrick? Kalau kalah, kau tau la semburan Pak Alex camno. 


ahhhh... dah lama tak rasa saspen dan orgasm menyokong Manchester United. Bijak betul Pak Alex, Rooney cedera, dia ada RVP! 

Dengar-dengar Brenden Rodgers dah ada yang kata "kami akan berada di belakang Brenden Rodgers"  betul ke? kahkahkah! baru 3 game, manager dah mengelabah minta support! 

Vila Boas rilek je.


17 Ulasan:

pakDin berkata...

ni entri kategori orgasm ke x?? haha
ak tengah tunggu update dari pipi..
mane la agaknya org tua tu..
hepi sgt kot smpai balik kampung halaman

azri johan berkata...

mantap

LS berkata...

man utd mcm biasa. suka bikin debor.

mecha_praline berkata...

Lol. Man u ass licker?

top_ace7 berkata...

Pawa! pawa! pawa!

safichan berkata...

bak kata seorg hamba Allah...

"Liverpool need an out and out striker. Anyone heard of that fella Andy Carroll from West Ham?"

ini legend...kekekekeke

Setsuna berkata...

RvP 3 - Southampton 2

talkIZcheap! berkata...

Kelantan TRW kalah, Man Utd kalah, Kelantan menang, ManUtd menang, Kelantan kena tinggal tapi akhirnya menang, Man Utd kena tinggal tapi akhirnya menang jugak...

Kelantan dengan Man Utd dah macam isi dengan kuku, tak dapat dipisahkan lagi!

.::aLep ::. \(^^)/ berkata...

nasib baik RVP ni dulu dapat didikan wenger..kalau tak sekarang mungkin dia jadi tukang kasut je kat jalan tar..kah kah kah

Peter Hayes Jr. berkata...

power. game menguji kekuatan jantung penonton

yetzack berkata...

man utd beli van persie,arsenal dapat howard webb...kahkahkah

keli berkata...

Gua nak ambik yang positif je. Joe Allen dengan budak nama Raheem tu power siyutttt....

RVP memang power. Pandai Wenger bela dia. Dia bagi makan apa dekat RVP ni?

phyzL berkata...

1st and 2nd game Pak Alex marah bola x di feed pd RVP..main keliling RVP salah, main feed RVP btoll!!..3rd game player sumer feed RVP..mcm brharap pada RVP..mcm knal jer style main nih??dejavu la plak..bukan ke nama dia "one man team" ke??adakah Man U dh jadi cermin Arsenal??bukak cawangan baru ka?? wah3!! Pak Wenger mmg legend ah..

TENGKU berkata...

Maniac on the run...

VillaSanc berkata...

one man team nih maksud die harapkan sorg je yg boleh bubuh gol..mcm arsenal la season lepas..rvp x bubuh gol menggelupur nak menang..pui

VillaSanc berkata...

one man team nih maksud die harapkan sorg je yg boleh bubuh gol..mcm arsenal la season lepas..rvp x bubuh gol menggelupur nak menang..pui

adinda anna liyana berkata...

hi jorji. hi sokernat. it has been an ages.

Your entry made me laugh. Thank you. Satu tumbukan padu ke udara. itu chanting utk rooney.

I type what I want. haha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...