ANDA SEDANG MEMBACA

16

"You're always the victim, it's never your fault"

Jorji Isnin, September 24, 2012


 "you're always the victim, it's never your fault"

 "you're always the victim, it's never your fault"

 "you're always the victim, it's never your fault"








We are Manchester United, we do what we want, when we want and how we want it.


16 Ulasan:

Pert Doherty berkata...

hotak lu

mus berkata...

man united nyaris diaibkan oleh pasukan bawahan liga...

Sanji Ngatmi berkata...

loser puihh

Asohoku Keita berkata...

powerla ref...cayalah. hahahahahah

billiejoe berkata...

fans team bangang da mula salahkan referee...yang salah mesti orang lain...xpenah salahkan diri sendiri...xseda team dier bangang...kalo team dier power apsal ngan team cikai lain pon leh kalah...ke memang main untuk menang ngan man utd jer...bangang failed!!

janxxx berkata...

loserfool..kalah tetap kalah..cuba lagik nanti..kah kah kah..

kobetz berkata...

minx siasat.. yg jd manager libepul skang ni britney spears ke..?

mohon nex season masih mampu bermain di anfield menentang united di perlawanan liga perdana.. bkn piala liga atau piala fa..

Munky itu Hanjeng berkata...

Musim Liverpool baru saja bermula?keh keh keh keh..

EQUILIBRIUM berkata...

Biasalah nama pun SCOUSER. Brendan ni cepat betul ikut perangai kenny. boleh salahkan evans ptuihhh. si botak tu memang nak patahkan kaki evans bukan nak dapatkan bola sbb itu stud dia makan kaki evans, nampak tak? evans pulak memang terkam bola.

apa yang saya boleh katakan si buck rodgers ni tak lebih dari phil browm mkII. One season wonders. tapi mungkin dalam masa 5 tahun liverpool boleh main divisyen bawah. phil brown mkII ni nak ikut jejak wenger main budak tadika. tapi tengok wenger punya projek 10 tahun dah hancur berderai. skrg dia wenger pun beli pemain yg dah matang dan memang hebat je.

Hazard Ali berkata...

Aku rasa Evans patut kena buang. Aku rasa seluruh team MU patut kena buang, dengan Sir Alex skali.

Hanya dengan cara itu, Liverpool dapat menang dan berpuas hati.

Ya, aku yakin.

LS berkata...

1. tgk la replay, shelvey nak bola ke nak makan kaki evans.
2. komen Hazard Ali, memang champion. keh3.
3. dah kalah dah tu dah ler. ada byk game lagi.

Asohoku Keita berkata...

lately ni dah kurang best la epl....sbb liverpool main top three bottom. Jadi isu2 dah tak hangat sbb fan liverpool takda modal.

mangifera berkata...

seronok ye korang, time menang keluar la semua.

aku admit mmg shelvey panas baran, macam gerrard dulu2. hish, nak makan kaki orang je.

takde finisher, itulah masalah liverpool dari 2-3 seasons lepas. byk chance tapi takde orang finish. possession, shot on goals everything dah ok tapi takde goal.

Man Utd toksah la nak bangga sgt weh, before scholes masuk, main macam bangang jgk. kagawa, carrick, giggs, evans, nani kena ayam je dengan liverpool, nasib liverpool takde finisher, kalau tak, tak nampak dah muka pak alex tu nak senyum.

seperti biasa, Man Utd memang banyak bapok, sebab tu kena tolak sikit dah jatuh. seronok aku tengok player Man Utd asyik2 tergolek.

Fucking disgrace! :P

talkIZcheap! berkata...

err... Suarez main MU ker? Aku rasa dia paling banyak bergolek...

Oh ya, time Johnson langgar Agger tu, priceless! :p

ronalbi berkata...

kah kah kah. pada aku sama-sama bodoh.

Badang berkata...

Pakai jersey MU,berdiri depan cermin,naikkan jari tgh pastu ludah kat muka cermin tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...