ANDA SEDANG MEMBACA

6

Bola sepak Malaysia versi eksperimen.

dingin Rabu, November 28, 2012


Ok, inilah bola sepak Malaysia (baca FAM), yang pernah menggunakan teori itu ini tetapi satu pun tidak berjaya. Kemudiannya pasukan Malaysia menang pingat emas sukan sea, menang piala aff, tetapi tidak tahu apa yang menyebabkan mereka menang. Sebab apabila masuk saingan piala dunia dan Asia, terus kalah.

Sekarang, lebih teruk. Dato Rajagopal sudah mula bereksperimen. Eksperimen yang menggabungkan teori dan prakti, tetapi satu pun tidak menjadi, dan FAM tidak tahu apa sebab ia gagal.

Jadi, apa yang kita harapkan? Kita harapkan sekurang-kurangnya, bola sepak Malaysia masih pada tahap berjaya walaupun seorang pun tidak tahu apa sebab kejayaan itu. Setidak-tidaknya rakyat Malaysia gembira, dan mungkin perlahan2 nanti, Malaysia (baca FAM) akan tahu apa sebab kejayaan mereka.


6 Ulasan:

The Didi Butter berkata...

Rajagopal dah sampai tahap dia sendiri tak tau apa yang dia buat.

Main bola ni senang je, defender mantap, midfielder pandai pegang bola dan most of the player pandai gelecek bola.

Semua player pro kot. Hari2 main bola. Tapi apa yang diorang berlatih pun aku tak tau. Harap mat Yo sorang je. Winger ada speed tp bila defender opponent ada kat depan, main langgar tembok camtu je. Dia jatuh, bola tah ke mana.

Aku tgk most of the best player dlm liga M'sia xde pun dipilih.

A coach must not only knows his players, must must also know the rest of available players to select.

van kordi berkata...

Lepas ni "Harimau Malaya Versi Berdoa" kerana sebelum main, kita perlu berdoa supaya mereka tak main macam taik.

ronalbi berkata...

liverpool kalah dengan tottenham. sekadar beritahu sebab mahu lihat liverpool fags menyalak.

kobetz berkata...

salah satu lg punca yg dikenalpasti adalah penyokong.. UM nyanyi laen.. yg lg satu nyanyi laen.. spatutnya ada conductor yg boleh bawa pemain ke 12 nie utk satu arahan SAHAJA.. menyokong satu suara.. aku tgk game2 malaysia nie ultras ngn ultras nye.. yg tm ngn tm nye.. mane satu nk follow nie..
yg rileks tetap ultras kuaci... kunyah sehati sejiwa.. kui3..

Ym.Bundle berkata...

kita perlukan jurulatih bukan saintis..

bentan bot berkata...

oiiii..mana ulasan baru..dh masuk semis dah nih..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...