ANDA SEDANG MEMBACA

14

Sekali kepala bana, selamanya kepala bana

Pipiyapong Abdillah Hamzah Isnin, November 26, 2012 , ,

14 Ulasan:

Muhammad Syahzannizam berkata...

bana abadi..

van kordi berkata...

Mana lah diorang belajar chanting camni? Dan Malaysia sepatutnya lebih baik? Memalukan.

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

Ada lagu FAM bangsat gak. Yang tu sedap sikit.

bentan bot berkata...

luci mana luci..

zan berkata...

UltrasKuaci jangan lupa woi! Kesian dorang perang sorang2 tu. Gi support sket..keh keh keh

nwa berkata...

Bodoh punya dany..ko ingat best ke nyanyi fam bangsat tu?kalo dah player sendiri bodoh tak payah nak asik2 salahkan fam la...maki fam bukan drang pedulik pun..kalo player sendri bagus main,fam buat apa pun playertetap bagus...tapi kalo memang dah bangsat main nk bangsatkan fam pekebenda?

hantuLongkang berkata...

hahah...jenis bodoh tak bertempat..

1 2 nyanyi:
ultras malaya itu banaaa...
ultras malaya itu banaaa...
ultrasss malaya...ituuu bana...
ultras malaya itu banaaa...

iKHwAn berkata...

nwa ni pembantu am pejabat FAm gua ingat.. marah btol majikan kna kutuk..

keli berkata...

Anjing menang. Who let the dogs out! Hahahaha... Baha Men FTW!!

che epy berkata...

Player bana...
FAM bana...

Apa lg Ultras pun ikut bana nana...

Matt Azlanz berkata...

Lagu pun ciplak suporte arema indonesiaaa.....buat lagu sendiri la weiiiiiii

The Didi Butter berkata...

Last M'sia kena belasah. Buat malu je orang lain gelak.

Xde lagu lain ke.

ara winky berkata...

hope pengasas Ultra Malaya nie insaf dan bertaubat. .

sebab dia mengasaskan benda nie. . aku tgk mcm2 video dari ultras Malaya nie mmg sampah !

interview penyokong dia semua bercakap mcm x de otak !

failed ! siap ade yg makcik tue pkai tudung da tua.. . terjerit2 marah kt Raja Gopal. .

Oh mann ! sebab kan bola ko jd emosi mcm nie. . kalo tanya 25 nama nabi agak2 menggelupur x nak jawab ?

taubat la sial ! sbb bola nie mmg org kafir cipta ntuk leka kan manusia dari mengisi masa lapang mencari siapa diri kita dan siapa yg mencipta !

kepada Fanatik Bola. . aku xpernah dgr lg kes org GIAN xdpt men bola or tgk bola. .

so peratusan nak STOP pada bola anytime.. ajar anak mulakan sesuatu dgn Bismillah ! dah sattle semua kerja , ajar sebut Alhamdulillah ! ilmu agama luas bro.. kalo kita mengadap btul2 agama nie.. xde mase la nk tgk bola yg TOTALLY sia2. .
blek uma jaga anak jaga laki pada aku itu adalah lebih baik dari makcik tue terjerit2 menyanyi lagu Raja Gopal kt stadium tue. .

Xleh nak bangga walaupun negara dah merdeka.. BOLA tetap tidak menjadi 1 ikon kebanggaan mana2 negara. .

Brasil sekalipun. .apa yg dapat membantu dari segi Kemajuan ?

maaf la panjang sgt komen..tp ramai sgt org melayu2 nie hafal nama Player Chelsea n Man United dari kenal 25 Rasul yg wajib kita percayai. .hopefully kita x jadi mcm syiria. . sbb TERLALU LEKA DENGAN KEDUNIAAN ! lalu musuh mengambil kesempatan..

beringat lah sebelum kena !

ara winky berkata...

Lagu biadap mcm nie.. di laungkan dan dinyanyikan oleh penyokong2 Ultras Malaya yg MAJORITI nya rosak akhlak..

x payah lama.. bg dlm 5 TAHUN lg..

ko bg la anak ke sedara mara ke MAK atau AYAH ko ke.. suro diorang tgk video lagu yg ko buat nie..

ko xsegan ke ?? singapore SKET PON TAK rasa terancam atau terhina dgn cara ko nyanyi mcm tue..

yg nampak sgt2 terserlah KEBODOHANYA siapa dlm video nie ?? of cos Ultras Malaya.. ade direct link x dgn page or website ultras malaya ??

Singapore antara inverstor terbesar di US.. Tentera singapore last training pon kt Israel. .

boleh kata US + Israel + Singapore nie di bawah 1 Naungan..

hantar la bangkai2 Ultras Malaya nie bsok bila Malaysia BERPERANG dgn Singapore..aku nk sgt tgk anjing2 Ultras Malaya nie dpt BALA cukup2 !!

biar generasi akan datang @ anak cucu aku x terpengaruh dgn gejala BODOH dari Ultras Malaya yg sgt2 bangang nieh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...