ANDA SEDANG MEMBACA

11

Assenal punya Arsenal.



Kalau dah semua orang post hal liga Malaysia, FAM, Sultan Bola, siapa nak jalankan tanggungjawab sosial kutuk Arsenal ni? Sokernet ni bukan tempat kutuk Arsenal dengan Liverpool ke? Kutuk FAM ni dah lama orang buat tak jadi mende jugek.

Menang besar game sebelum ni lawan tim Newcastle yang penat main lawan Manchester Original boleh lah konon konon nak menang macam 8-2 punya peristiwa, tapi bolos 3 lah. Sekali kasi Soton terus jadi Arsenal balik.


"We come out with a point but it is a lucky point, Wenger after the game.

 Dapat satu point pun dah suka. Kah Kah Kah. Assenal punya Arsenal.


11 Ulasan:

Abdul Sokernet berkata...

Cilakeeee

0pi3 berkata...

hambarrr

khairun berkata...

kah kah arsenal bangang!!

mero berkata...

boring

zeff berkata...

abes tu kutuk arsenal jadi mende lak?
ade ke wenger cakap die suka satu point yg lucky tu?

post bangang camni simpan kat blog seniri la

kobetz berkata...

7-2 ke 8-2 bang.. xwat homework nnt cekgu babab kang..
mmg patut ditunjukkn jalan klua oleh pengadil korea camni...
assAnal btol!

Nik Zulkhairi berkata...

ramai sakit jubor

Badang berkata...

Boring la...mcm org bodoh punyer tulisan ni pun dpt jd pengulas?

Maniax berkata...

tulisan mantap, tapi gambar art tak dak.

belajar lagi edit gambar, orang suka tengok gambar yang berwarna.

Ajiz Nasution berkata...

Ringkas dan menepati objektif yakni, buat juboq fans arsenal senak. Tahniah! Nah, ambik gula-gula ni gi makan jauh-jauh.

Ajiz Nasution berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...