ANDA SEDANG MEMBACA

9

Jubor Street Elite

Abg Man Kadiron Sabtu, Januari 19, 2013 , ,


Tahukah anda, belum sampai sebulan hooligans Johor dah buat firms baru?

 JOHOR STREET ELITE (JSE)

Ranting kepada Inter Jubor Firms. Since 2012 baru turun Stadium Larkin.
Takut? Lu orang nampak penumbuk buku lima tue? 
Cakap banyak gua panggil Jubor Street Elite pecah dahi lu orang.




Sementara itu di Larkin ..

"Yeahhh!!! Kami seri lagi!"

Apa jasa korang pada bolasepak Johor? Puihhhh!

9 Ulasan:

Apostolos Velios berkata...

ni bukan hooligan,ni glory glory hunter

Mai Omar berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Jdtpui Puih berkata...

apa jadah letak image tangkai padi kat kiri ngn kanan logo ni?? dah la baru kenal bola..agaknya diorang ni pun baru kenal art..dia tgk logo kelab lain ada tangkai padi tu, dia pun bantai nak bubuh tangkai padi gak.

abeih berkata...

Macam taik.

Mista Maman berkata...

"Biasalah... Bila lg nk mulakan benda mcm ni?" Bila dh agak ramai je, tubuhkan satu-satu pertubuhan/persatuan. Aku percy negeri lain pun ada, cuma xla diwar2kan.

Tp kenapa cenderung bergaduh ni? Apelaaa... Bola la brotherhood... Kte nak majukan bola sepak & naikkan Ranking, bukan lwn hooligans...

Wahni Rizal berkata...

Ulasan dipadam

Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang

Nik Zulkhairi berkata...

tengok le tahun depan mcm mana budak2 ni, bila jdt turun liga perdana. kah kah kah..

hafiz noordin berkata...

suke ati dieorang le nk buat pe pon...

jang lepak kat bawah..jang rilek...jang tak de masalah pon..

Badang berkata...

Ntah ape ape ntah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...