ANDA SEDANG MEMBACA

7

Kelab Hooligans Johor

Abg Man Kadiron Selasa, Januari 22, 2013 ,
"Kamilah Kelab Hooligans Johor. Anda suka, sila like kami"

Tahukah anda, sekarang sudah ada Johor Hooligan Football Club. Mungkin sebulan 2 bulan lagi, wujud Legoland Hooligans Club, Tampoi Green Elite atau Inter Muar Firms. Kita tunggu. Gua tak pasti banyak-banyak firms ini untuk sokong Johor Betul atau Johor Palsu. Atau pun untuk mengumpul like terbanyak setiap hari. Tapi yang pasti,  semua ini bangang abadi.

Sebab apa gua cakap bangang abadi?


600 senapang ko nak tembak tentera Zionis ke? 

Kalau betul-betul hooligans turun stadium lawan, kemaskan firms, atur strategi, bergaduh dengan firms negeri lain( yang betul-betul berhajat). Jangan buat statement yang menunjukkan kebangangan anda. 

Perak, Kelantan, Selangor, Negeri Sembilan, KL (negeri lain mungkin ada tapi belum dikenalpasti) ada firms hooligans nie Koyok oiii..tapi tidak terlintas dalam fikiran mereka untuk mencari likers dan berblog seperti anda semua.Mereka bergerak secara terancang, group mereka dirahsiakan, identiti hanya kalangan mereka sahaja yang mengenali, apatah lagi untuk upload gambar secara terang-terangan di blogspot dan facebook. Wujudnya firms bukan untuk suka suka hati atau sebagai kelab peminat.

Seperti kata-kata seorang lejen hooligans

"You can't just join the firm coz you saw a film"
Les Muranyi a.k.a "The General" Main Firms.

Renung-renungkan lah wahai Koyok..






7 Ulasan:

biawak buntal berkata...

kesian kt kau . penat2 tulis takde yg nk komen , nak ulasan . sbb kau pon bangang , nk bangangkn org tp tak sedor diri kau tu bangang

abeih berkata...

Yang dorang post FB tu petikan dari akhbar. Shahidan Kassim perli TMJ.

Tapi hooligan pakai pampers ni memang bangang abadi.

mirul berkata...

koyok ni memalukan orang johor je.

Alke berkata...

Hooligan kalau tak bergaduh namanye ialah kelab penyokong, betulla budak2 koyok ni bangang abadi.

Mohamad Afiq berkata...

Dah elok nama johor FA dan Johor DT dilabel betul dan palsu. Kau tu org asal johor ke tahu benar mana yg palsu. Salah ka 1 negeri ada 2 team bola? Ketahian jenis apakah ini? Bangang x sudah. Poyo jer ini semua. Puiiii

Ahamad Hizam berkata...

bru nk up

Mista Maman berkata...

Gempak IQ & tahap "keberanian" si penulis ni. @Mohamad Afiq, sedey penulis ni, mcm Awie ckp "Ini semua Poyo!"

Lain org lain cara lah. Yg ko nak protokol sgt kenape? Sejarah hooligans ko nak compare sgt smpi kantoi kebanaan ko. Lu pun byk tahu dr bc buku, xpayah la pompang. Ape hooligans mmg WAJIB gaduh ke? WTF to that. Setakat LIKE, bukan merosakkan bangsa & agama pun. Cite hooligans mcm kat luar Malaysia. Hilang pedoman ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...