ANDA SEDANG MEMBACA

4

Pahang Inter Firm

mr.muscle Jumaat, Januari 18, 2013
Hai semua!!..

Hari ni saya nak cerita pasal team bola yang paaaaling power kat malaysia...
haa...tak cakap lagipon semua orang tau kan...

Pasukan ni diumpamakan seperti real madrid, swansea, ajax, hapoel tel aviv, fenerbahce, standard liege, PSV eindhoven dan al-ittihad kerana ciri permainan yang menarik dan memikat jiwa.

kalau nampak je bebudak power main bola kat padang awam, mesti orang cakap "ni mesti budak Paha**"..nak buat camne kan, persepsi orang zaman sekarang...

team ni tak pakai import doh!!..import pon tak bolek nak mengimplementasi falsafah tiki-taka yang menjadi anutan para prmain tempatan...

yang main wing jadi power main central mid, yang main bek kanan bertambah power main centre bek, yang keeper gemuk ttibe jadi gemuk power...

hinssshhhh...dah nasib badan team ni...yang duduk bench kalo masuk terus skor, yang tua main bek kanan selambe beat azmi muslim, yang main bek kiri masa muda main wing, masa dengan zainal main tengah....pendek kata, kalo main keeper pon dorang ni mesti perform...

saya dah penat menaip laa...nanti kita jumpa lagi ea?..kirim salam kat mak dengan abah awak semua, protin jangan lupa tau amek sebelom tido..

Ikon power malaysia

4 Ulasan:

Cik An berkata...

Blaja lagi dari pipi ye.karya kau xmenarik langsung.

Azhanhizan Hizan berkata...

Monyet

Thaqif Ismail berkata...

Mengeja serupa celaka.

Zack Luqman berkata...

Bagus ape artikel ni. Padu, cukup rasa, terpaksa menulis dgn bongkak sbb keadaan memaksa..

Paling power budak2 yg main kt padang awam tue.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...