ANDA SEDANG MEMBACA

8

Kepulangan Panthers

racYnc Sabtu, Februari 23, 2013

Tahukah anda, main mudah?



Nampak? Pap - Pap - Pap - Libas - Gol.

Skuad Harimau Bintang kini diterajui oleh Merzagua Abderrazak. Pemain lagenda Pulau Pinang era Moey Kok Hong dan abang misai Ahmad Sobri. Zaman tu gua sekolah menengah. Facebook pun tak ada lagi. Masa tu nak bergaduh kena datang jumpa depan depan. Zaman Oi! Tak boleh buat macam sekarang - buat akaun palsu, letak gambar bukan bukan kemudian ke sana sini masuk page orang cari gaduh.

Jadi, apa susah sangat si celaka Fandi tu nak ajar main macam ni? Ke nak gua sampai kat TMJ suruh beli Merzagua? Lu tau tak TMJ tu bukan nak layan ke gua pun.

Kah Kah Kah.

8 Ulasan:

hgg berkata...

yess racync dah leading.. jgn bagi danny atau jali bah.. mengarut je dua ekor tu

Mim Jamil berkata...

Akhirnya ada pun pasal Penang dan Liga FAM

gabbagunners berkata...

mnggu dpn siap ada live kat astro fa cup Trg vs Penang.
sah parlimen dah x lama nak dibubar!hehehehe

Badang berkata...

Penang?team mana tu?

Mr. Schomey™ berkata...

Aku harap dua orang yang jadi favorite aku menang. RacYnc dengan Danny Armando. Dua2 angkuh dan menepati standard Sokernet. yang lain tu boleh tulis dalam facebook note je la ye.

Mohd Nasrul Mohd Hadzir berkata...

penang perlu berusaha lagi. at least layak ke liga perdana. sebab mmg jauh beza antara ganu dgn penang.

kobetz berkata...

senyap balik page nie.. dem!

hantuLongkang berkata...

@kobetz:
semua kena hantar pergi sulu agaknya...dah sangkut makwe suluk gebu2 ketiak halus-mulus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...