ANDA SEDANG MEMBACA

5

Malaysian Supersix Schools Rugby Finals

Ahmad Fairuz Khamis, September 26, 2013

Sabtu ini di padang PULAPOL. Majulah sukan untuk negara. Nak harap kat bolasepak Malaysia? Haihh...

Champion ialah antara STAR v SMSS.

Aku rasa SMSS menang ni...

5 Ulasan:

Tanpa Nama berkata...

main 6 sekolah pun nak ada bowl n plate ke?cup je dah la..

Fahmi Ismail berkata...

Ya ampppooonn.apa dah jadi dengan bekas sekolah aku ni.takat main bowl saja..dah la kalah semua game pulak tu peringkat kumpulan.Bangang.

Tanpa Nama berkata...

Nasib baik RMC takde pemain bawah 15 tahun lagi ....

Kalau tak mesti final lwn STAR ....

talkIZcheap! berkata...

Bila nak ada ulasan Taekwondo dekat sokernet?

Muhammad Arshad berkata...

Bola jaring pun boleh....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...