ANDA SEDANG MEMBACA

29

Apa akan jadi kepada pasukan ManUtd?

Ahmad Fairuz Selasa, Mac 18, 2014
Inilah kesudahan ManUtd. Hanya tinggal spender...

29 Ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Butoh.

Tanpa Nama berkata...

Moyes tengok apa tuw

Adam Agger Anger... berkata...

mana penyokong2 tegar pasukan nie..kakakakakaktua...

Adam Agger Anger berkata...

hahahaha...aku tgk sokernet.blogspot skrg nie senyap jer..hahahaha....

Azhanhizan Hizan berkata...

Sokernet dah jd SOKONEK dah skang.. Mana yg selalu troll Liverpool dulu?bertapa kat dlm gua ke?nak tunggu upload artikel pun 2 bulan sekali..baik tutup je la blog ni..ada berapa org
penulis kat SOKONEK ni?dah tinggal sekor je ke?

Tanpa Nama berkata...

Sarel van pussy maneeeee?

j or ji berkata...

kakakakka

Tanpa Nama berkata...

3 tahun saya menungu detik ini..

Tanpa Nama berkata...

Mana penyokong2 tegar setan merah semua? ke semua dah tinggal spender mcm pemain yang digambarkan kat atas?

Kalau dah penaja pun makanan ringan, main bola pun ringan2 je hahahaha.

-waghih Bill Shankly-

Tanpa Nama berkata...

Apa nak jadi sokernet ni, daripada berbelas pengulas, sekarang tinggal sekonek-sekonek je. tu pon dah nak monopos.

Tanpa Nama berkata...

DEY PAKIU VAN KORSHIT!

-Tun Mari Mariappan-

Tanpa Nama berkata...

SO Konek...So Konek!! hahahahah

Tanpa Nama berkata...

maaf salah taip..

oh sokernet....

Adam Agger Anger berkata...

Adus..bosan dah sukunenek nie..dulu perghhh..xsempat nk baca latest entry, masuk lak entry baru..la nie..jahanam...hampeh...klu xnak citer bola..kita citer bola lisut ker..congkak ker..teng-teng ker..layang-layang..perghhh...bykler citer lain pasal sukan...uittt.....
p/s-bosan jugak yer klu pasukan hanturaya nie kojol... :-p ...

Tanpa Nama berkata...

La nih depa dah menang 2x on the trot sudah mula bersiul2 riang. Kalu menang derby lepaih nih start la balik aktiviti menganjing depa. Tapi kalu kena liwat dengan City nanti.... hehehehe

-anak penakan Bob Paisley-

Tanpa Nama berkata...

ke mn menghilang geng2 MenyU ni..hilang tanpa dikesan oleh radar..adakah hilang dlm lautan hindi krn malu or menyorok dlm hutan bkwn dgn monyet..dulu kalu bersuara mcm dunia ni dia yg pegang..skang ni, nk pegang kote sndiri pun x berani.sbb kote dh masuk ke dlm menyorok..hahaha..poraahhh la setan merah..setan dh mati kena sembur dek SAS n de geng..

Tanpa Nama berkata...

aku rasa fan setan merah ni dah mula blaja meminati sukan congkak & batu seremban..maklumla,sukan tu je yg diorg bole sorak mng.sbb sukan tu org laki x minat.so,fan setan merah bole sorak sepuas2nye la.hahaha..

Tanpa Nama berkata...

Dikaauuuu pergi tanpa pesannn, tinggalkanku dalam kepasrahan

Adam Agger Anger berkata...

Bisikan keluhan hasrat hati
Diakhir jambangan kisah sedih
Katakan padanya aku pergi
Membawa derita sendiri

Rayuan suara hati hamba
Mengiring sesalan tak terhingga
Meratap menangis tiada guna
Yang lalu tak usah ditanya

Ku pergi dengan harapan
Cari teman seiring jalan
Ku nanti saat gemilang
Bila tercapai tujuan

Lembaran terakhir ku berikan
Tandanya berpisah dua insan
Tiada kandungan kata mesra
Hanya bingkisan kelana

p/s: tribute to Manunite aka Gay - Lambaian terakhir dari Ahmad Jais...

Tanpa Nama berkata...

Geloriiiiii Geloriiii Menyu! Btw, JDT tetap anjing, excelli.

PakCikKau berkata...

Engkau jadi kenangannn, dlm hati.. terlalu lama engkau pergiiiiiii. Langit masih begitu, anggunnn dan biruuuuuuu

Tanpa Nama berkata...

Kurenung masa yg lalu... terasa pilu

Tanpa Nama berkata...

Mana pergi Abdul Sokernet? mana pergi D.A.N.Y. ^^ A.R.M.A.N.D.O. dan para penganjing-penganjing Liverpool yang lain ? Semua cempegha cari tabib Cina nak beli ubat buasir. almaklumla perit juboq kena liwat dengan City kelmarin tak hilang lagi.

Sabaq noo. Lepaih ni pi la kumpul duit dengan kengkawan hangpa kat Theater of Wet Dreams tu sewa kapal terbang nak buat fly-past atas stadium bawak banner tanda sokongan padu tak berbelah-bagi pada Moysiah.

-THE CHOSEN ONE-

Sir Alex FUCKerson berkata...

Sah...kebanyakan peminat blog nie..MANunited aka GAY..semua senyap jer...takkan baru satu season kena jubor dek kelab lain..dah terasa sakit yg teramat..bisu semua mcm kena sengat lebah or mcm kena penampar buaya...penulis artikel lak dah kena sawan kurap..xtau nk tulis per lagi kt blog...haram zadei...puittttt.....

hantuLongkang berkata...

Q. apa akan jadi kepada pasukan man utd?

A. apa pun tak jadi..haih

talkIZcheap! berkata...

said someone who only wear spender for 20 years now... keh keh keh

talkIZcheap! berkata...

Tak jugak, bukan sebab pembaca blog ni ramai dari fan Man United, tapi sebab kebanyakan pembaca blog ni ada 'taste', tapi blog ni pulak semakin tawar, so tinggallah pembaca-pembaca yang kurang 'taste' yang masih melayan blog ni, keh keh keh...

Tanpa Nama berkata...

Sah..sorg lg peminat kelab kena jubor..bkn xder taste..nk kemam pun xlarat..lidah pun dah kejong..apapun xrasa..sah penyokong lalang...hahaha...

Tanpa Nama berkata...

BaPak besor konek die... Aku kena pump konek aku lg kuat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...