ANDA SEDANG MEMBACA

44

Aksi ganas penyokong-penyokong team EPL

dingin Rabu, Ogos 26, 2009 ,
21 tahun keatas: Gambar-gambar dibawah akan menyinggung sensetiviti sesetangah orang dengan aksi2 yang ganas. Jadi kalau jenis panas, dinasihatkan skip entri ini. Dikhuatiri merosakkan puasa.


Macam anti ISA pun ada. Seluar track dan kasut futsal Umbro.

Totenham plak, takat ni jek ganasnya.

Arsenal boleh tahan ganas.


Liverpool. Tengok gambar dah tau.
Tapi ganas2 Liverpool tak boleh lawan ganas peminat MU.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Senang hati. Sambil menyanyikan lagu Bunkface 'Situasi'

44 Ulasan:

xluwiex berkata...

keh keh keh...
macam pundek gambar2 tu...

Lucius Maximus berkata...

Keh keh keh, memang true champion la

ymn berkata...

man u + Vavi = man u vavi hahahahahahahaha

pijo berkata...

Memang ganas fan MU...pancung kepala babi tu... ala2 black metal...kahkahkah

FIRZA berkata...

meraikan kemenangan hri tu la tu.......wat kenduri trus.....hakhakhakhak......keji la lu.....

Nazri berkata...

engkaulah desssstinasiku uooooo

mwahahaha!

iampali berkata...

Ahaha..macam sial gambar bwk babi tu..stailo2

Oh Me berkata...

kah kah kah...peminat Chelsea jugak yang save kan?

shah a.fuad berkata...

Hahaha...Amik!!!

medihebat berkata...

aku tahan gelak sambil gigit meja...harap tidaklah terbatal puasa...

alan zed berkata...

man utd fan memang true... haha...

meyour berkata...

makan sama itu HIN1.......
HAHAHAHA

robb16 berkata...

ga.ga.ga.takleh hendel aku gelak sakan..sambil nyanyi lagu bunkface..superb ganas dan angker

Awwal Kruz berkata...

haha..mcm siot jerk

-en.sani- berkata...

patut la fan MU takde yg dijangkiti h1n1...aku curiga sejak bulan lepas lagi...rupa2 nya,ni la yg trjadi...

~0~ berkata...

gile ahh...memang kaki pancung man u fan nie...ahhaha

moqh berkata...

macam budak budak

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Lepas ni player-player Man U kena pancung macam babi2 tu bila berjumpa Arsenal.

Pipiyapong berkata...

Gua respek juga laa cara budak Man U tu hendel motor. Cekap dan tangkas.

j or ji berkata...

sedang bertenang...

xWadi berkata...

syabas la sokernet..! wa caya sama lu orang..keep it up guys

zan berkata...

Mesti berbulu je pakcik teksi tu tunggu belakang..hahaha

bloodynose berkata...

the pink devil

Emi berkata...

fuyyoo, kuak lentang tu.kalah anthony ang...

Qareem Need Rebel berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Kap berkata...

macam haram!!

tapi gua suka!!

Dinasour Tua berkata...

Hehehehe

hanuman berkata...

mmg terer budok man u ni pancung babi...mmg setan merah...terbukti..yg arsenal tu plak..dia dia bwk tong drum ke tu mmg perut dia?pp ko prut g2 gak ker?ekekeekek

azhan berkata...

yang dua ekor tuh pengsan ke buat-buat tido.

ha ha

ni mesti lepas game burnley aritu.

Pan berkata...

man u power!!!

Tanpa Nama berkata...

Yg pasti penyokong2 MU takde otak..

deusXmachina berkata...

erk8888
cm cilake

xluwiex berkata...

cheh cemas2 aku kene lempang dgn lecturer sebab tibe2 gelak time org buat presentation dlm lab komputer...mane tak nye,aku bukak jer sokernet menyombol tros gambor bende alah telentang tuh...keh keh keh

Dinasour Tua berkata...

Nak ketawa lagi. Hehehehehehe

mizu_sama berkata...

baru aku yakin,pp bkn true arsenal,pp perut pun tarak.. keh keh keh

macdontknow berkata...

macam gAmpang park betul.. ko kutuk man u sampai mcm tu sekali.. nasip baik lah aku bukan pengulas sokernet ni... kampreng betul!!

Firol berkata...

KAHKAHKAHAKH...Gile H1N1 tul..arghh sakit perut gelak

joegrimjow berkata...

hahahahahahahahahah
terbaikkk laaa!!!

Fahim 'n Alin berkata...

hak3.. patot la kistiyano wonaldo x dok MU da.. takot kene hini(h1n1)..kui3

Tanpa Nama berkata...

babi

gelak bak nak pecah usus aku . . . .

sampai tersedak

memang babi

Xam berkata...

wahahahha..mcm haram..

Tanpa Nama berkata...

ha3..bodo gle ni..

Tanpa Nama berkata...

mmg stail la man u...
peminat babi

Tanpa Nama berkata...

mmg tepat skalii...man u dan babi....
sama saja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...