ANDA SEDANG MEMBACA

6

Jermain Defoe the man

the alpha... 'that' Rabu, Ogos 19, 2009
Portsmouth watafak.

Ini memang dah dijangka, bukan susah nak ramal. I mean kamon la, sesiapa yang tengok game ni mesti dapat baca, obviously portsmouth main ngelat. Heck, ini macam lagi severe dari kes yang perayu penalti tu. Tak logik betol empire tu kata dah off side walhal masa permainan masih berbaki setengah jam.

Overall, coach Totenham memang wajar dipuji, Sepanjang game, saya perasan dia menumpukan perhatian kepada game. Bukan perkara yang mudah kerana pengurus team yang satu lagi tu, saya perati asyik kata kat dia "geng, pukul 3 aku, pukul 3 setengah ko" merujuk ke satu awek yang pakai skirt super pendek dan pukul pukul arah jam yang lain merujuk kepada awek-awek yang tak pakai bra (tapi sebenarnya awek tu pakai cuma texture baju dia nampak macam tak pakai, saya perasan), awek pakai spek, awek yang leggy serta awek pipiyapong (bukan beeha)yang berada di dalam stadium berdekatan mereka

Ape pun, dah jelas Jermain Defoe is the man. Akhir kata, saya masih percaya Totenhem Hotspurs masih boleh berada di top 3 di penghujung musim nanti (izinkan saya guna bahasa Arab) Insya Allah.


Inilah bukti yang bola tak offside pun,, i mean, can he see the fucking ball?? My gowd.

6 Ulasan:

Pipiyapong berkata...

Apa jadah ni? Nak kena terajang?

aremierulez/Amirul berkata...

aku pun nak tulis bende yg sama mcm pipiyapong tulis...
tapi nmpknye encik pipi dah tulis dulu..

well...
what the hell...
ape jadah ni?

Pipiyapong berkata...

Ya entri pertama dari fanatik Spurs sejak zaman Gascoigne dan ErikThorstvedt.

Nazri berkata...

weh celake, ko review game tahun bila?

FIRZA berkata...

apakah kebodohan ini?....

saudagar gaRAM berkata...

idup spurssss.....
idup spurssss.....

wat review masa spurs lawan chelsea cup season dua season lepas pun gua terima beb..


sumpah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...