ANDA SEDANG MEMBACA

12

UPDATE SOKERNET DAN PRA HYPE MAN UTD VS BURNLEY

Nazri Rabu, Ogos 19, 2009
1. Widget keputusan perlawanan sudah di tambah di side bar. Saya tak pasti dia live score atau tidak.

2. Sedang mencari widget untuk kedudukan terkini table liga. Kalau boleh liga-liga besar Eropah. Tak mo la EPL saja. Lagi EPL ni boring.

3. Seorang wakil Liverpool masih dicari. Ada beberapa calon. Tengok samada boleh berkelakar atau tidak.

4. Sebagai co admin sayugia saya ingatkan sokernet ini, kontradik dengan title di atas itu, adalah sebuah laman web bolasepak yang caca marba, jadi jangan ambil serius sampai terpaksa menjalani kehidupan yang stress. Banyak artikel-artikel akan datang yang penuh dengan unsur kehumoran dan tidak sesuai dijadikan bahan bukti di mahkamah.

5. Game pagi nanti tidak ada apa yang hendak saya katakan selain Man Utd diramalkan menang 1-0. Seikhlasnya diramalkan juga Man U (ops, silap taip lagi) tidak menggunakan kaptennya sebagai perayu penalti.

Sekian. Saya akhiri dengan gambar di bawah:



Perayu Undi



Perayu Penalti

Gambar diambil dari sini:http://www.guardian.co.uk/






12 Ulasan:

Pipiyapong berkata...

Lawan Burnley jangan bising bising. Nama pun dah tak kuat.

Lucius Maximus berkata...

Hehe kalau bajet menang 1-0 tak yah hype-hype la

Nazri berkata...

woi woi, gua tak bising le ni. Dah habis bersederhana dah ni. Ehehe.

FIRZA berkata...

Burnley bukan Chelsea Chelsea arakian Bayern Munich sekalipun.....up la sket target.....

aremierulez/Amirul berkata...

beb gua nk jadi wakil liverpool kt sini boleh ke?

born:dead berkata...

glory glory man utd!

HeLLToRReS berkata...

takleh tahan asyik liverpool kena hentam je ni...hahaha...gua pun nak jadi wakil liverpool gak lah camni...

Mr Mir0 berkata...

hri nie MU vs BURNLEY
sejarah2 sbl0m nie MU mmg x pnah kalah ngan BURNLEY
s0 kte tgk la
pape p0n glory2 man united

j or ji berkata...

harap penalti,nak menang liga.
nampaknya agak sukar memilih penulis liverpool.sesukar pasukan itu sendiri nak menang epl!
apapun,penulis yg dipilih nanti harapnya bukan la berhati tisu atau berhati palsu.


wakaka.

Mr Mir0 berkata...

liverf0ol smmg nye selenge
torres yg mule2 main psikologi
ckp stakat mu chelsea arsenal x risau
ngan totenham pon mcm bdk skolah rendah divisyen 2 maen
hahaha
bt lawak

aremierulez/Amirul berkata...

kecoh je..
siap buat preview la konon..
pra hype la konon...
dgn burnley yang taraf lga estet pun boleh kalah..
hahahaha....

Tanpa Nama berkata...

Wa xtau knp kete wa kene prank sbb Man U kalah ngan Burnsley~mamat mane ntah silap eja nama Burnley...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...