ANDA SEDANG MEMBACA

9

Melapor Diri Untuk Kem Liverpool

Jannah Selasa, Ogos 18, 2009
"melabelkan Liverpool sebagai pasukan terbengap kerana mendapat gol penalti sebagai gol penyamaan kemudian ketinggalan dan selepas itu meminta lagi satu penalti daripada pengadil untuk menyamakan kedudukan. Bengap bukan?"
Malu dengan Pipi.

Aku baru tahu hari ini bola sudah bermula.

Bukan jauh pun Internet dari rumah. Hanya perlu merentasi jambatan gantung lepas 2 minit sudah sampai ke Pusat Jalur Lebar Pagalungan, Nabawan, Sabah. Tetapi sifat pemalas, anti panas terik matahari yang sudah sebati dalam diri membuatkan aku online seminggu sekali.

Tetapi dengan kehadiran blog Sokernet ini mungkin akan memberi satu bentuk semangat dalam diri untuk rajin-rajin mengupdate blog ini.

Mana bisa bagi Liverpool FC dikutuk scums manures dan Chelskies apa lagi the Arseanals, wow 6-1 melawan Everton, the blue side of Merseyside. I'm impressed.

Second team aku Arsenal boleh tak?

9 Ulasan:

Lucius Maximus berkata...

Salam cikgu Nabawan. Bila mahu turun KK lepak-lepak makan sayap sambil minum air tebu di Tanjung Aru?

zan berkata...

Cis..pantang The Reds bersekedudukan dengan Gunners

Kalau Hammers ok lagi kot..

waktuwakta berkata...

Banyak duit bai sampai nak beli dua sampan. Satu sampan cukuplah bro..

Tanpa Nama berkata...

blum pape da nak amik arsenal jd second team. cmne jd bdk liverpool ni? haha

medihebat berkata...

ala...fabregas dah sound...kalu tak menang pape season nih, dia nak blah...tapi tgk la 2-3 season lepas...jadi, rasanya fabregas belah ke tak hujung musim nih....?

FIRZA berkata...

ni pe plak men 2nd team ni....xleh2....

Mohd Peruz berkata...

eceh ! ni bdk Arsengal ke ? haha! bila last pegang EPL ? KAHkhakHAkhaKKAH!

Najat Rasanya. berkata...

yo liverpool!!!

paraxixth berkata...

ape plak hajat liverfool nie. gua ingat the reds dah x wujud penyokongnya akibat malu kalah dengan team ayam.

bila nak keluar artikel tentang pengadil berat sebelah?
kan mengharap gol penalti hasil sepakan pemain no 8 tu lagi ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...