ANDA SEDANG MEMBACA

9

Celtic 0 - 2 Arsenal

Pipiyapong Abdillah Hamzah Rabu, Ogos 19, 2009 ,
Ramalan gua tersasar 1 gol. Walau bagaimana pun gua tidak begitu gembira dengan permainan yang ditunjukkan Arsenal. Banyak hantaran membazir. Celtic pula bermain pantas, cergas dan berlari sepanjang masa. Mereka cepat menutup ruang dan cekap merampas bola dengan garang. Adik-adik Arsenal terpaksa selalu mengalah. Apa pun teknik dan kreativiti membezakan kedua-dua pasukan. Keh keh keh... 

Gol sendiri pun kira gol juga kan?

Karim mana? Tidur ke?

9 Ulasan:

langkasuke berkata...

kompom kire..dan paling penting kemenangan yang selesa...

kahkahkah..

Azwan berkata...

lg apdet dpd soccernet nih

hanuman berkata...

.Apa yg aku boleh kata "Lucky Arsenal beat UNLUCKY Celtic" sbb
1st goal- Bola pula berbentuk sfera. Apabila sebiji bola (sfera) melantun ke arah bahagian belakang Gallas, hanya nasib yang menentukan ke mana arah bola itu. Semua itu pula bergantung kepada daya yang dikenakan terhadap bola itu, pusingan bola itu, sudutnya, kelajuan angin dan bunyi bising di stadium. Jadi apa yang boleh saya simpulkan di sini, jaringan Gallas(sisa chelsea) hanyalah nasib. Kebetulan dia di situ dan bola melantun ke arahnya. Emmm..agak menjengkelkan juga apabila melihat penyokong Arsenal bersorak sakan hanya kerana gol sebegitu-90%di adjust dari ayat pp kat ulasan minggu ptama EPL
2nd goal-gol sendiri pemain lawan yg mmg xdisengajakan.
Oleh kerana itu maka TERmenang la arsenal kerana sudah tertulis dlm luh mahfuz...

jo berkata...

mana lagi org celtic ni..gua nak tengok...menikus pulak...

Lucius Maximus berkata...

Pipi sendiri cakap Celtic taraf Selangor. Kira Arsenal menang 2-0 je lawan Selangor?

freDDy o7ermars berkata...

gua smlm lepak dgn dan petrescu tgk bola sambil menyokong fc timisoara di romania kahkah

apa2 hal pon lantaklah pakai blakang bdn ker,pakai ko%e ke janji yg gua tau jaringan itu maseh lg dikira

tp gua rasa x boleh lawan maradona yg pakai jari jer masa lwn england dulu2 nih..

FIRZA berkata...

ARSSengal termasuk senarai penerima Gol Ehsan selepas LiverFKGfool.........

medihebat berkata...

woi...dan petrescu penah main dgn chelsea dulu weh...masa zaman roberto de matteo...scoring defender nih...

Balak berkata...

Arsene wenger sebenarnye mmg nak beli player celtic tu. sebab terlalu teruja sampai lupa, dorang tak transfer lagi dari celtic ke arsenile..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...