ANDA SEDANG MEMBACA

14

Berita Liverpool.

dingin Isnin, September 14, 2009


Tengok pasing2 Liverpool. Peh. Memang Liverpool. Gol pulak, peh. Bagus2. memang kena dengan muzik beb.

Berita 1.
Aku tak tengok game Liverpool belasah Burnley. Bukan pasal aku kuat ibadat nak mengejar 10 malam terakhir Ramadan, bagi mendapatkan lailatuqadar. Tapi pasal aku harap Astro kat mamak. Mamak pulak tayang game Adebayour belasah Arsenal. Boring betul. Tapi yang aku tau, Liverpool menang bergaya. 4-0. Aku baca sikit2 review, semua cakap mamat yang sambut Bar Miztvah dengan gembira adalah pemain terbaik pada malam tu. Dan ini membuktikan apabila Gerard main ke bawah sikit, main akan jadi bagus. Benayoun alais mamat yang sambut Bar Mitzvah pula, membuktikan, apabila main belakang Torres memang bahaya. Hah. Apa macam? Rafa patut baca Sokernet ni, pasal dari dulu lagi aku dok marah2 pasal tu.



Gerard sedang bercita-cita menjadi tukang urut. Namun, pegawai bank tu pulak dah syak bukan2.

Berita 2.
Rasmi sudah desas desus selama ini. Liverpool akan tukar penaja kat baju. Dah tak pakai dah carlberg. Guna bank pulak, Standard Chartered . Hah. Bestnya. Boleh dah beli baju ori. Tapi ni akan start Julai 2010 lah. Bestnya.


Apa macam? Lawa tak? hehehe

Berita 3.
Next game akan lawan kelab dari denmark. DEBRECENI. (Pembaca dah tegur- sebenarnya kelab Hungry bukan Denmark. Sesukati aku jek. hahaha) Aku tak cek lagi cemana kelab tu. Main kat Anfield. Mesti kacang jek.

Berita 4.
Lepas tu akan main dengan West Ham. Ni pun kelab kacang jugak. Bosannya.

Berita 5.
Raya semakin dekat, kerja pulak semakin melambak. Maklumlah nak cuti lama. Rindu pulak aku nak buat cerpan pasal rafa ni. Apapun YNWA.

Berita bonus.
Sempena ramadan ini, berikut adalah youtube dalam bahasa Arab, Adebayour yang berlari kuat selepas membelasah Arsenal. kuat betul dia berlari, Usain Bolt pun angkat tangan.

14 Ulasan:

meyour berkata...

Terbakar......
Terbakar.............
Terbakar................

Kalau aku ade kat tempat penonton tu, aku baling jer 'mamat itam' tu dengan botol, sekiranya aku the divers.....oppss sori, The gunners......hahaha

ayobkelubi berkata...

dgr cita FA nak siasat 2 insiden melibatkan adebayor tu.satu sbb sepak muka van persia-sia, satu lagi yg lari gie kat arsenal fan. hahahaha.mental betul lah adebayor tu..

CM berkata...

debrecen kelab hungary la bro

Tanpa Nama berkata...

ish2, buruk betol prangai mamat org minyak neyh..
seb baek manu x amek dye, ptuih..

ymn berkata...

gol ke 3 tu combinasi hebat .. torres --gerrrd--banayoun

Lee berkata...

akhirnya... boleh pakai jersey...

dd berkata...

stoke and burnley...pastu wolves ngan birmingham plak..team2 mcm ni je liverfool bleh menang...

Tanpa Nama berkata...

ye, nanti boleh la beli jersi liverpool buat raya tahun depan...

oni berkata...

betul tu. cita2 gua mmg dari zaman barnes lagi nak pakai jersi liverpool lepas balik semayang raya.

Azri Rotten berkata...

hahaha. kalau jersey liverpool skrg ni pun ape salahnye pakai. ko tulis benayoun main belakang torres mmg ar bahaye. aku tgk struktur ayat tu pon dah 1 mcm dah. YNWA! cheers!

oni berkata...

ala lu tau la hal macam ni boleh bawak kepala lembu pulak nanti. hari2 lain memang terbaik beb gua pakai time game tapi lepas balik semayang raya tu.....perghh taun depan raya feel dia memang lain punya pergi. silap2 boleh jadi ni lepas mandi pagi terus shoot masjid pakai terus.

Tanpa Nama berkata...

saper yg wat mock-up shirt tu?...xder seni langsung...putih tepi tu besar bebenor dah mcm arsenal...liverpool must be read all over..hoho
*hantukaki*

abc berkata...

click link atas! tgk ape dorang cerita pasal liverpool!!!

ULTRAMAN berkata...

lawak siot baju liverpool baru...yaiy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...