ANDA SEDANG MEMBACA

61

Manchester City 4-2 Arsenal

Pipiyapong Abdillah Hamzah Ahad, September 13, 2009
Binatang pakai skaf ni gua dah anggap macam tak pernah main untuk Arsenal. Gua akan berusaha mengubah wikipedia gua.

61 Ulasan:

hilman.teddy berkata...

sedikit ulasan di blog gua.

Tanpa Nama berkata...

touching sgt pehal.. takper.. tunggu kat emirates stadium.. tengok boleh tahan booo 1 stadium ke tak.

rafaezdasilva berkata...

kesian dia.. xleh kawal emosi.. kalo dia x celebrate (cam ronaldo score time lwn lisbon), at least fan leh maafkan dosa2 silam dan onar yg pnah dia pnah wat kat arsenal..

Tanpa Nama berkata...

"Wei bayor, kawal sikit celbrate ko tu bodo." Toure

"Yelah, sakit bodo ko picit" Adebayor.

Tanpa Nama berkata...

hahaha..Arsenal lauk!!!!

speedrider berkata...

pengkhianat.
lapan sen.

nienakariena berkata...

hahaha panas membara yer abg pp..

Tengok.Dengar.Ikut. berkata...

awai update? mimpi ngeri ka?

HeLLToRReS berkata...

rilek pp rilek...ade-bayor tu lupa diri dah..lupa asal usul dia dah...cool pp cool...

menopaus berkata...

giler ape smpai pijak member lame...ni kalo aku dh lame aku tibai dh

mizu_sama berkata...

ini suma salah weng!kalo weng x jual adibahnor,toure,x la arsenal nampak sengal.smapai almunia pun mau own goal.weng telah pengaruhi otak2 udang mcm pp dgn pilosopy pakai budak2,kita pasti juara,tgk kite lauk everton. kemudian?kemudian?mimpi ngeri buat gunner beterusan.pasukan kuda tua mentelity kuat...cum from behind dh jd bualan pihak lawan.hehehehe

pairan berkata...

arsenal kalah!!! wahahahahah

wikwiki berkata...

adebayor...

nampak sangat bersungguh..

wikwiki berkata...

wenger tak salah kot..sikit arr..

adebayor just follow the money babeh..

gagap memblog berkata...

tumpah teh tarik gua masa adebayor skor..berbaloi!

Kap berkata...

tiba-tiba korang boleh nampak Adebayor berlari sana-sini..
cit! biasa pemalas macam lembu bunting..

FdausAmad berkata...

nampak sangat si bayor ni ter-tormentize masa tenure dia dekat Arsenal.

foxx berkata...

bayor tu awal2 je smgt..biasela budak baru start keje kat tempat baru..

tunggu kat emirates nanti..jangan terkencing sudah..

yab berkata...

Kira2 balik..bnyk gak coins fan arsenal balik kt binatang tu..

Klu kt malaysia..dah lama masuk hospital binatang tu..tu xkira botol air yg masuk lagi..skrg musin nak raya..berapa ribu biji mercun telur org baling kt binatang tu..

Aku igt nk try seludup mercun telur kt emirates la nanti..

pjoe berkata...

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

Nama baru lauk di pasar ramadhan
ARSENAL

LOL

Blogger Ini Tidak Mahu Dikenali berkata...

pojen, komen kau bersifat Ramadhan :p

siggplus berkata...

game semalam lawak..dgn given kena body slam cara lawak, dgn adebayor lari satu padang just nk kutuk fans arsenal, dengan wenger muka sedih tapi keluar tgn macam nak menari ballet..haha

gagap memblog berkata...

gua kesian bai kt given semalam..sakit tuh..
fab kene pijak ngan bayo..gua tak kesian yang itu.

siggplus berkata...

bayo memang rindu dekat fabby, tu sebab dia kasi lovekick kt mamat tu..bia dia ingt bayo smpai emirates..haha

mat jagung berkata...

eleh adebayor...memula smngat..time lwn arsnl lg la meluap-luap smngatnye...mcm hanjing kelaparan tulang...abis musim bungkus le die...pastu mengagau cari team lain sambil kutuk city pulak

al-Wann berkata...

penat 2 adebayor lari dr sbelah pdg ke sbelah pdg smata2 nak provok arsenal fans..cntik pmainan adebayor smlm..ahax..

bigbrother berkata...

adebayor nak score lg gol ke-2..tp ksian kat arsenal plk.ahak...nnti x pasal2 kena yellow card lg.huhu...

FIRZA berkata...

pipi kecewa.....hakhakhakhak......nyesal la tu.....

atok berkata...

gua x kesah die nk celebate cmtu,tp gua bengkek die pijak muke persie. ape ke pantatnye die. sial.

yusuf mujahidin ™ berkata...

yey..arsenal kalah

hahaha

nasr berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
hans berkata...

hahahaha
hidup liverpool

gianfranco zola berkata...

takziah pada lauk...

Tanpa Nama berkata...

band ke ban?bangang.hahahaahah

hanuman berkata...

KAH KAH KAH KAH...Arsenal JD Lauk...KAH KAH KAH

KAH KAH KAH KAH...Wenger letak kat mana la muka dia...KAH KAH KAH

KAH KAH KAH KAH...Patut la awl musim lagi dah keluar gambar scandal PP dgn MU...KAH KAH KAH

KAH KAH KAH KAH...Rupa2nya dia dah tahu arsenal nak kalah dgn derby man u...KAH KAH KAH

FdausAmad berkata...

What did you expect when he scored????
i thought he was quality today.
All the SHITE he has been given, in the past and today, was repayed with that goal!

Anyway, Adebayor ni pun cilake..

FUKING WANKER MONEY GRABBIN TWAT!

-azura- berkata...

Alah... yg penting ARSENAL ni mmg suka ckp besar.. habuk pun tarak :p

Tanpa Nama berkata...

Paling pantat Adebayor..aku sokong PP, dia memang binatang, dah lupa kot kalau tak Arsenal dia still main ngan Monaco...dasar butoh!

Mupese berkata...

Adebayor=Moneybayor..kalo Arsenal x beli die dulu, xdenye nk jadi mcm skang..kacang hangus lupekan kulit!

zan berkata...

Hei..it's nothing personal beb..only business.
Giler marah kat Adebayor..hahaha

Man City & Real Madrid mcm Babi berkata...

penyokong MU poyo je..
tunggu la kalau kat champions league nnt. kalo MU lwn real mdrd,ronaldo skor..

mesti lu orang rasa panas gak kan?

nami o fish berkata...

dah nama adebayor.

Ade?Bayor la.

Arsenal tak nak bayor,Man City nak bayor,dia main la betul2.

Tanpa Nama berkata...

adebayor ke adehutang

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Fakta penting :

Corak Permainan Arsenal - Tahap permainan Arsenal adalah yang paling lahanat dan paling celaka dalam musim 2009/2010. Setakat nak dikutuk berbakul atau berkontena pun tak kisah lah, sebab memang PATUT PUN!

Jika dibandingkan dengan corak permainan mereka sewaktu menentang Man U baru-baru ini, kelihatan Arsenal seolah-olah mengalami keroskan gear untuk maintain permulaan hebat di awal musim. Mungkin itu akibat start musim dengan gear 6!

Dan Man City berhak menang kerana mereka mengeksploitasi kelemahan Arsenal pada hari tersebut.

Pertahanan rapuh di awal musim - Ini fakta yang perlu diterima! Apabila set pertahanan baru diperkenalkan di dalam sesebuah pasukan, ia memerlukan lawan yang sama kuat untuk menguji kekebalan pertahanan tersebut. Ternyata, berdepan dengan penyerang prolifik seperti Adebayor memerlukan pertukaran takktik, contohya marking player 1 to 1 atau diberikan kawalan ketat terhadap Adebayor. Jika dilihat pada malam sabtu lepas, memang seperti anak ayam mencari ulat di padang.

Apa yang pasti, pertahanan Arsenal akan lebih hebat apabila semakin lama bermain dan semakin tinggi persefahaman. Apa yang perlu buat masa ini mencari pemain yang berkaliber untuk menjadi ketua di bahagian pertahanan. Tidak boleh harapkan Gallas semata-mata. Kalau boleh, pancing Vidic, tapi jangan jadi pencuri macam Chelsea.

Tentang Adebayor : Pertama, dia boleh dikatakan BERNASIB BAIK kerana dia bermain di Liga Inggeris, di mana keberadaban peminat bolasepak Inggeris ini agak baik sehinggakan most of the soccer fan yang lelaki dah jadi sissy! Jika dia bermain di liga Italy, Liga Spanyol, atau liga Turki (di mana peminat-peminat bolasepak lelaki di negara-negara ini lebih tinggi hormon lelaki dan lebih berani dari peminat bolasepak Inggeris), kebarangkalian dia akan mengalami kecedraan teruk akibat diblasah peminat lawan agak tinggi! Kesimpulan terhadap insiden tersebut boleh diringkaskan di dalam satu perkataan : BANGANG!

Dan saya tidak sabar untuk menanti perlawana di antara kedua pasukan ini di The Emirates. Mungkin Adebayor patut dengar nasihat dari wartawan sukan di BBC :it might be best if the striker feels his hamstring in the warm-up before the return at the Emirates."
apapun, yang penting Barcelona memang lagi!

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Apapun, yang penting Barcelona MENANG lagi!

saat omar berkata...

kah kah kah....Gila ah Adebayor semua dia nak pijak. bersungguh2 main tu...Tapi game tu mmg best.

Zulhusni berkata...

team meriam kene lauk ngan city... sungguh x kusangka.. huhuhu berita gembira utk Bahagian Merah Manchester...

Ami berkata...

Stedilah adebabon! stedilah!! ghahaha

Lucius Maximus berkata...

Budak-budak memang mudah emosional, sampai baling kerusi ke tengah padang. Nasib baik Adebayor dengan Toure cepat matang, tu yang blah dari Emirates tu.

semi berkata...

pipi.. takyah la panggil adebayor tu binatang...
banyak lagi perkataan lain, ye dok??

Tanpa Nama berkata...

tu adebayor nak tunjuk yang arsenal x bagus langsung.hanya bajet bagus

taro berkata...

diam la ko tanpa nama...ko mcm bgus lak main bola.Kalo ko wakil msia br dtg sini komen bebal!

AbgBeCA berkata...

ramai btoi org2 emo kat sini

Melayu Republik berkata...

Arsenal kalah.

kalah

kalah

dan kalah.

demmit. Fak Adebayor.

*ada lahanat mana datang komen blog aku, kata aku 'karim'. macam cibai. karim ada berjuta dalam dunia mangkuk! tu bukan aku. kalau aku sendiri, aku nak terajang si 'karim' tu. demmit.

Hadi Che Muda berkata...

adabodo ni mmg mcm gampang tp aku respek toure...mcm tu lah baru true arsenal legend~~



xsbr aku nk tggu Arsenal vs Man Shitty kat Emirates....

nasr berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
nasr berkata...

gua ban adebayor. persie, gallas, clinchy, bendtner, fabregas sume dia nk bg. lebih2 lg kat persie. dam!!

ahmad berkata...

x kenang budi,biar kne bakar kt neraka

Tanpa Nama berkata...

pukimak ape la fan man u mnyebok nk ktuk2 ars ni...
wei cube tevez wat mcm tu ble lwn man u ape korang rase?

bangang pnye menyu gol lwn ars pn pnalti ngan own goal..dah xde goalscorer? hahahaha

fid berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
fid berkata...

kepada tanpa nama relaks la bro akui la kemenangan MU

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...